Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 16:30

16.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezátka vyválčily v dohrávce tři body


Branky


0

V Určicich se na krásném hřišti hrál pohledný fotbal, který přinesl pět branek a dalších několik brankových příležitosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   V pátek na 1. máje přijel do Určic lídr okresního přeboru z Nezamyslic k dohrávce odloženého utkání 16. kola. Zápas začal ve svižném  tempu. První slovo patřilo hostům, kteří si vypracovali ihned velkou šanci, kdy Pavel Horák z dálky trefil břevno. Byli to však domácí, kteří se první radovali ze vstřeleného gólu. Jeho autorem byl Halouzka, který se prosadil po centru 1:0. Určice ale dlouho nevedly. V 6. minutě Nezamyslice vyrovnaly na 1:1, kdy se po rohovém kopu prosadil Král, a po čtvrthodině hry již vedly 1:2, kdy tentokrát po standardní situaci dorazil míč opět Král do sítě. I zbytek poločasu byli mírně lepší hosté, kteří měli ještě několik šancí. Dokonce vstřelili i další branku, která pro ofsajd neplatila. První poločas zvládli tedy lépe hoste a vedli 1:2.

 

     Vstup do druhé půle měli lepší hosté, kteří od 48. minuty vedli o dvě branky, kdy se střelecky prosadil Dostálík 1:3. Určice se s tímto stavem nechtěly smířit a začaly mít herně stále více vrch. V období kolem 60. minuty rozehrávaly během krátké chvíle čtyři rohové kopy a po tom posledním se prosadil hlavou Zapletal - 2:3. Hostům postupně docházely síly a tlak domacích neutichal. Po kontaktním gólu domácí pokračovali v tlaku, ze kterého vytěžily několik dalších rohových kopů, dvakrát trefili pravou tyč hostující branky, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Naopak v poslední minutě ještě mohli inkasovat, když se na Pokorného branku řítila hned trojice hráčů proti jedinému obránci, ale akci zakončily střelou mimo branku. Díky vítězství mají Nezamyslice v tabulce pětibodový náskok před druhou Hanou Prostějov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Dnes jsme sledovali pohledný fotbal. Z našeho pohledu byla první půlka slabší, byli jsme málo důrazní a agresivní. Po třetí brance se tohle zlepšilo, c hodili jsme více do osobních soubojů. Soupeře jsme zatlačili. Trefili jsme dvě tyčky spoustu rohových kopů. Za druhý poločas chci kluky pochválit, takhle by to mělo vypadat v každém zápase.

Haná Nezamyslice
Tomáš Mariánek (hráč Nezamyslic): Oproti minulému utkání se výkon zlepšil o 100%, ale soupeř hrál také velmi dobře měl hodně mladých běhavých hráčů. Dnes to byl docela dobrý fotbal. V prvním poločase jsme byli lepší my a po třetí brance měli navrch domácí.Nejlepším hráčem byl Tomáš Král a vyzdvihnout bych chtěl ještě výkon Martina Přikryla, který hrál po roce fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - .. Kadlec [-] , J. Frehar [-] (30. M. Mohelník [-] ) , M. Pospíšil [-] , R. Berčák [-] - P. Hochman [-] , P. Halouzka [-] , P. Mlčoch [-] (56. R. Maňák [-] ) , E. Dreksler [-] - M. Pavel [-] (83. L. Nakládal [-] ) , M. Hýbl [-] (46. P. Zapletal [-] )

Haná Nezamyslice
V. Soldát [-] - R. Fialka [-] (80. D. Matoušek [-] ) , L. Král [-] , M. Lakomý [-] , D. Hájek [-] - M. Musil [-] , T. Mariánek [-] , M. Přikryl [-] (50. M. Máj [-] ) , P. Horák [-] - J. Dostálík [-] , M. Lakomý [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.