2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 16:30

16.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V důležitém záchranářském souboji uspěly Držovice


Branky


0

Důležitý souboj z pohledu spodní části tabulky se odehrál v Držovicích. Domácí byli po většinu utkání lepším týmem a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na perfektně připraveném trávníku byli hned od úvodu lepším týmem domácí. Hosté se snažili hrát ze zajištěné obrany a na brejkové situace. Za první poločas si domácí vypracovali minimálně pět gólových šancí, podařilo se jim proměnit jednu až v 35. minutě, kdy se po rohovém kopu důrazem prosadil Zahradníček 1:0. Hosté se na půlku domácích dostávali sporadicky. První poločas zaslouženě vedli domácí 1:0.

V druhém poločase se hra vyrovnala hosté byli výrazně nebezpečnější než v prvním poločase. Dokázali si vypracovat i nějaké šance, ale žádná nevedla ke vstřelení branky. V 74. minutě si vypracoval velmi dobrou pozici Zahradníček, ale bohužel neuspěl o minutu později se už, ale domácí mohli radovat střelecky se prosadil Marek Valenta 2:0. Tato branka úplně v podstatě rozhodla o utkání a zbytek utkání se už v podstatě jenom dohrával. Domácí slaví třetí vítězství za sebou, tentokrát porazili Kralice "B" 2:0



Ohlasy k zápasu


Sokol Držovice
Martin Pella (asistent trenéra Držovic): Celý první poločas jsme hosty přehrávali, měli jsme pět gólových šancí, ale dali jsme pouze jednu. Druhý poločas se hra vyrovnala, ale Kralice jsme do vážnějších šanci nepustili a vítězství jsme si pohlídali. Nejlepším hráčem našeho týmu byl David Šatný.

FC Kralice na Hané B
Vladimír Horák (trenér Kralic "B"): Opět jsme chtěli hrát se zajištěné obrany na brejky, což se nám celkem dařilo do inkasování branky. Ve druhé půlce ne že bychom soupeře zatlačili, ale měli jsme dvě gólové šance a následně jsem s brejku inkasovali a bylo rozhodnuto. V současnosti hrajeme, to na co máme a naší největší slabinou je dostání se do šance a případné proměňování. Dnes bych chtěl pochválit Němčíka.



Sestavy


Sokol Držovice
T. Jetel [-] - M. Valenta [-] , T. Hošek [-] , V. Šťastný [-] (70. K. Žáček [-] ) , P. Krčmář [-] - D. Šatný [-] , L. Havlena [-] , J. Dokoupil [-] (35. J. Popelka [-] ) , L. Fiferna [-] (75. M. Koutný [-] ) - M. Liška [-] , P. Zahradníček [-]

FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] - T. Procházka [-] , D. Losman [-] , L. Dvořák [-] , P. Pospíšil [-] - F. Řezáč [-] , M. Novák [-] , L. Petržela [-] , J. Němčík [-] - R. Soušek [-] , Z. Hrubý [-] (46. M. Štajner [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.