Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec nestačil na bojovný Černilov


Branky


0

Fotbalisté Nového Hradce se sice už v prvních minutách dostali do vedení, na úvodní branku ale nenavázali a o náskok přišli. Černilov dokázal smazat jednobrankové manko i na začátku druhé půle a nakonec zvítězil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novohradeckým se podařil dobrý vstup do zápasu a už v páté minutě se díky trefě Tomáše Matějky dostali do vedení. Rychlý gól měl povzbudivý efekt spíše na Černilovské než na domácí. V dalším průběhu první půle byli hosté odhodlanější a důraznější. I díky tomu se jim podařilo ve dvacáté třetí minutě vyrovnat, když domácího gólmana Jana Sedláčka překonal Jan Hrubý.

Na začátku druhé půle se opakoval podobný scénář jako v prvním dějství. První minuty znovu lépe vyšly domácímu týmu. Ve čtyřicáté osmé minutě se tak Nový Hradec dostal znovu do vedení, a to díky trefě Gejzy Bendiga.

Podobně jako v první půli se ale hosté nesesypali. Naopak znovu navázali na svoji aktivní hru. Díky dvěma gólům, které Černilov vstřelil během dvou minut v rozmezí šedesáté druhé a šedesáté čtvrté minuty, se hostům podařilo otočit. Podíl na tom měli střelci Aleš Roubal a Michal Šmied.

 

Ze své aktivní a důrazné hry už hosté ve zbytku zápasu neupustili. V sedmdesáté čtvrté minutě se navíc podruhé v zápase trefil Jan Hrubý, který upravil na konečných 2:4. 



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový Hradec Králové: Chuť, bojovnost, nasazení, to tvoří rozdíl mezi výhrou a porážkou. Černilov se prezentoval po celé utkání aktivním a kompaktním výkonem, díky čemuž nás vůbec nepustil do hry. Porážka nás může posílit stejně jako oslabí výhra.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - T. Matějka [-] , G. Bendig [-] , J. Bendig [-] (52. O. Vik [-] ) , J. Kolínek [-] (69. F. Linder [-] ) , L. Jarotek [-] , L. Matějka [-] , P. Vopálka [-] (46. M. Kotouček [-] ) , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , J. Jindra [-] (74. M. Neppl [-] )

FK Černilov
J. Ruml [-] - J. Hušek [-] , J. Hrubý [-] , V. Hrubý [-] (55. O. Ridl [-] ) , M. Šmied [-] (82. P. Benák [-] ) , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , M. Štěnička [-] , A. Roubal [-] (86. T. Markovič [-] ) , D. Zumr [-]

ŽK: 45. J. Bendig , 57. L. Matějka , 76. T. Matějka , 86. M. Neppl , 90. L. Jarotek - 82. D. Zumr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vitvar Martin - STEJSKAL Luboš, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.