1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín jedinou brankou rozhodl o výhře nad Cidlinou


Branky


0

Jičínu stačil k výhře nad Cidlinou jediný gól, který domácí vstřelili po jednom z protiútoků. Cidlina se v závěru zápasu snažila o vyrovnání, proti však byl dobře chytající brankář Michal Puš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi Jičínem a Cidlinou se odehrávalo bojovné utkání. Fotbalisté Jičína se soustřeďovali na pozornou defenzivu a podnikali rychlé výpady do obrany Cidliny. V osmnácté minutě se Matěj Mészáros položil do centrovaného balonu, s pohotovým zákrokem se ale vytáhl gólman Stanislav Strýhal.

Cidlina se snažila o kombinační hru, obrana Jičína ale pokrývala prostory kolem svého vápna velmi soustředěně. V dalším průběhu poločasu se tak obě strany dostávaly pouze k náznakům šancí, ze kterých úvodní branka zápasu nevzkvetla.

Ve druhém poločase Jičín čekal na standardní situace a možnosti protiútoků. Ideální příležitost měli domácí ve dvaašedesáté minutě, kdy vedli brejk po pravé straně a následnou křížnou přihrávku do sítě doklepl útočník Matěj Mészáros.

 

Jičín se mohl uklidnit v osmdesáté čtvrté minutě, kdy jeden domácí fotbalista postupoval sám proti brankáři Strýhalovi, své sólo ale neproměnil. Zejména v posledních minutách zápasu Cidlina stupňovala svůj tlak. Do vápna Jičína hosté poslali řadu centrů, gólman Michal Puš ale držel svůj tým a čisté konto. Jičín tak zejména díky brankáři Pušovi uhájil těsné vedení.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Dnes jsme se s optimální formou a herní pohodou nepotkali, vítězství bylo vydřené a vybojované. A když jsme po vstřeleném gólu pojistku v podobě druhého gólu nepřidali, protože naše útoky byly špatně řešené a nepřesné, tak jsme v posledních minutách museli s vypětím všech sil ubránit jednogólové vedení, což bylo naše největší pozitivum v tomto zápase.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Nálevka [-] , M. Jeník [-] , J. Ulvr [-] , T. Bucek [-] - J. Sajdl [-] , M. Voldán [-] (82. T. Odvárko [-] ) , M. Kocourek [-] , J. Míka [-] - M. Mészáros [-] (86. T. Klaban [-] ) , L. Havel [-] (74. O. Chramovský [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Vincour [-] , P. Mokošín [-] , M. Holec [-] , F. Hlušička [-] (72. J. Jelínek [-] ) , J. Vrabec [-] , V. Mokošín [-] , P. Obermajer [-] , M. Jilemnický [-] , J. Hösch [-] , P. Mejstřík [-]

ŽK: 25. M. Voldán , 50. J. Ulvr , 91. M. Puš - 78. M. Holec , 91. P. Obermajer .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Beránek David - NÝVLT Roman, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.