2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod díky dvěma slepeným gólům přehrál Jičín


Branky


0

Fotbalisté Náchoda si prakticky během celého utkání udržovali herní převahu. O svém vítězství domácí rozhodli dvěma přesnými zásahy během dvou minut. Hlavními postavami náchodské výhry byl Martin Malý a Jakub Vaněček, oba fotbalisté přidali ke vstřelenému gólu i asistenci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičínští na náchodské půdě zvolili opatrnou a vyčkávací taktiku. Hosté se nehnali do útoku, naopak se soustředili na pevnou obranu a rychlé brejky. Do jednoho takového se dostali v šesté minutě, nadějně se rozvíjející akci ale zakončili střelou, která těsně přeletěla náchodskou bránu.

V sedmnácté minutě na sebe výrazně upozornili domácí. Na levé straně se uvolnil Martin Malý, jehož prudký centr vyrazil gólman Michal Puš pouze před Michaela Moravce, ten ale před odkrytou bránou nezachoval klid a minul.

Kýžené branky se aktivní Náchod dočkal v pětadvacáté minutě. Domácí se do vápna soupeře znovu probojovali po levé straně. Jakub Vaněček, který míč přebral, byl ale zády k bráně, a proto balon předložil nabíhajícímu Martinu Malému, který nekompromisní ranou do horního rohu brány otevřel skóre.

O dvě minuty později si strůjci prvního gólu vyměnili role. Martin Malý na levé straně hřiště obešel dva jičínské hráče, aby svoji akci zakončil přihrávkou na Jakuba Vaněčka, který z hranice malého vápna neměl s překonáním brankáře Puše problém.

Díky dvěma slepeným brankám se tak Náchod ujal dvoubrankového vedení. Na náskok soupeře hosté nedokázali do konce poločasu odpovědět, přestože si náznaky šancí vypracovali.

 

Druhý poločas nabídl místo náporu Jičína další náchodské obléhání. Domácí se drželi na balonu a trpělivou kombinací hledali prostor pro finální přihrávku a zakončení. Jičínští se do mírného tlaku dostali až v závěru zápasu, snižující branku ale nevstřelili. Náchod tak zvítězil 2:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Hostující tým přijel do Náchoda s úmyslem odvézt minimálně bod a tomu přizpůsobil i svoji taktiku. My jsme byli fotbalovějším týmem, měli jsme územní převahu a zaslouženě zvítězili. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích.

SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Domácí ukázali svou fotbalovou kvalitu a zaslouženě vyhráli. Byli lepším mužstvem, při obdržených gólech jsme vyrobili dvě chyby v defenzivě, kterým se ale dalo předejít, což mě mrzí. K lepšímu výsledku nám dnes bohužel chyběla kvalita v útočné fázi.



Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - D. Schärfer [-] , D. Král [-] , M. Moravec [-] , J. Hable [-] - P. Simon [-] , O. Szabo [-] (72. M. Rojšl [-] ) , M. Brich [-] , L. Hlava [-] (87. J. Nejman [-] ) - M. Malý [-] (89. Š. Donát [-] ) , J. Vaněček [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - M. Jeník [-] , T. Veg [-] , J. Ulvr [-] , T. Bucek [-] - J. Sajdl [-] (85. T. Odvárko [-] ) , M. Voldán [-] (70. L. Havel [-] ) , J. Nálevka [-] (89. M. Šaroun [-] ) , M. Kocourek [-] , J. Míka [-] - O. Chramovský [-] (46. M. Mészáros [-] )

ŽK: 90. M. Moravec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šiling Karel - KLEČKA Ivan, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.