0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Lázněmi Bělohrad a Rychnovem rozhodl jediný gól


Branky


0

Bojovný zápas nakonec rozhodl gól, který padl po půlhodině hry. A že stál za to. Pumelice Jiřího Počtýnského z úctyhodné vzdálenosti rozvlnila síť v horním rohu bělohradské brány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi Lázněmi Bělohrad a Rychnovem se hrálo vyrovnané a bojovné utkání. Domácí se do šancí dostávali prostřednictvím rohových kopů a jiných standardních situací, při jejich zahrávání jim ale chyběla přesnost. Rychnov ohrozil soupeřovu bránu v sedmnácté minutě. Hosté se v pokutovém území dostali opakovaně do zakončení, bělohradská obrana ale střely zblokovala.

Skóre se změnilo v jednatřicáté minutě. Rychnovští měli k dispozici přímý kop. Byť Jiřího Počtýnského, který vzal rozehrávku na sebe, dělila od brány velká vzdálenost, rozhodl se o přímé zakončení. A udělal dobře. Výstavní střela z více než pětadvaceti metrů se snesla přesně do pravého horního rohu bělohradské brány.

 

Ve druhém poločase se domácí snažili vyrovnat, nedařilo se jim však vytvořit si na polovině soupeře nějaký souvislejší tlak. Centrované balony, které létaly do vápna Rychnova povětšinou bez potíží likvidovala obrana hostů spolu s gólmanem Davidem Holoubkem. Rychnovští navíc využívali otevřenější bělohradskou obranu pro rychlé výpady, ani z nich ale další branka nepadla. Rychnov tak zdolal Lázně Bělohrad jediným gólem. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - trenér TJ Lázně Bělohrad: Dnes byl náš soupeř ve většině činností lepší a zaslouženě tedy vyhrál. Přesto jsme mohli utkání zdramatizovat. Škoda neproměněných vyložených šancí v první půli. Na konci zápasu jsme se ještě nadechli k náporu a snažili se alespoň o vyrovnání, což se bohužel nepodařilo. Náš výkon ale dnes opravdu postrádal kvalitu a "šťávu".




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , J. Odvárko [-] (46. T. Berger [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (46. J. Hrnčíř [-] ) , J. Loner [-] , D. Mindl [-] , T. Rejman [-] , D. Malý [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
D. Holoubek [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - J. Nosek [-] , T. Tichý [-] (69. M. Mňuk [-] ) , R. Zajíček [-] , L. Reichl [-] (85. M. Drašnar [-] ) , S. Pohl [-] - J. Počtýnský [-] (90. J. Jedlinský [-] ) - M. Kráčmer [-] (88. J. Vrána [-] )

ŽK: 31. J. Lánský , 90. P. Topič , 90. D. Mindl - 15. R. Zajíček , 90. J. Počtýnský , 91. M. Mňuk .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Miškář Karel - PEŠAVA Otakar, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.