3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město v penaltovém rozstřelu porazilo Cidlinu a slaví první body


Branky


11. J. Vít , 82. D. Nejman - 20. P. Pokorný , 56. M. Holec
0

Zápas mezi Novým Městem a Cidlinou měl v obou poločasech vyrovnaný průběh. Žádný z týmů nedokázal odskočit více než na jednobrankový rozdíl, a proto vždy přišlo vyrovnání. O vítězi tak rozhodovalo 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu byli mírně nebezpečnější fotbalisté Cidliny, do vedení se přesto dostalo domácí Nové Město. V jedenácté minutě Novoměstští vybojovali na hranici soupeřova vápna přímý kop. Toho se zhostil Jakub Vít, který obstřelil zeď soupeře a míč i díky teči jednoho z hráčů Cidliny zapadl k tyči.

Ve čtrnácté minutě se domácí málem dostali do nebezpečného přečíslení. Adam Lelek si ale na pravém křídle příliš předkopl balon, který se tak stal snadnou kořistí pro gólmana Davida Průchu. Do dalšího protiútoku se domácí mohli dostat ve dvacáté minutě, jejich nadějně se rozvíjející akci se ale ve středu hřiště zastavil podmáčený trávník. Míče se zmocnila Cidlina a do otevřené obrany Nového Města se dostal Pavel Pokorný, který srovnal na 1:1.

Po vstřelení vyrovnávací branky bylo větší sebevědomí na straně hostů. Ve třicáté minutě míč v pokutovém území přebral Martin Holec, jeho střelu z otočky ale výborným zákrokem vyrazil gólman Jan Šebesta.

Ve třicáté deváté minutě se po delší odmlce ozvali i domácí. Centrovaný balon z levé strany se v pokutovém území snesl Radimu Darebníkovi, ten ale z bezprostřední blízkosti hlavou zamířil pouze do středu brány, kde stál připravený gólman Průcha. V posledních vteřinách první půle domácí rozpoutali závar ve vápně Cidliny, ta se ale nakonec ubránila.

Vstup do druhého poločasu se vydařil hostům, což posléze korunovali gólem. V padesáté šesté minutě Cidlina rozehrávala přímý kop. Exekuce standardní situace se ujal Martin Holec, jehož prudká rána rozvlnila sít v pravém horním rohu Šebestovy brány.

Domácí se do souvislého k souvislému nedostávali, přesto se jim deset minut před koncem podařilo vyrovnat. Po rohovém kopu došlo v pokutovém území Cidliny k nepřehledné situaci. Toho využil Dominik Nejman, který dotlačil míč do sítě. V osmdesáté deváté minutě mohl rozhodnout domácí Jakub Vít, v pádu ale hlavičkoval pouze do středu brány, kde byl brankář David Průcha. O vítězi tak měly rozhodovat penalty.

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí. Brankář Jan Šebesta hned v první sérii vychytal střelce Cidliny, podruhé hosté zaváhali, když přestřelili bránu. Nové Město tak po penaltové výhře 4:2 slavilo dvoubodový zisk. 



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Dominik Maur - MFK Nové Město nad Metují: Dnes jsme vybojovali dva body. Oproti minulým utkáním nás dnes zdobila týmovost, dodržování taktických pokynů a bojovnost, vedli jsme, poté prohrávali, v poslední čtvrthodině to vypadalo, že odejdeme bez bodu, nakonec jsme mohli v poslední minutě strhnout vedení na svoji stranu, kdy Víta famózně vychytal Průcha. V penaltovém rozstřelu jsme byli hladovější po druhém bodu. Chtěli bychom poděkovat lidem z Velké Jesenice za pěknou návštěvu, atmosféru, hřiště, klobásu, pivo a zázemí.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - - R. Darebník [-] (50. D. Zítko [-] ) , D. Nejman [-] , P. Růžička [-] , P. Zákravský [-] , V. Jelen [-] , J. Vít [-] , R. Kollár [-] , A. Lelek [-] , P. Valášek [-] , J. Semerák [-] (69. D. Hůlek [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - P. Obermajer [-] , P. Mejstřík [-] , M. Jilemnický [-] , P. Ruml [-] , M. Vincour [-] , J. Trejbal [-] , M. Holec [-] (87. P. Mokošín [-] ) , F. Hlušička [-] (85. V. Mokošín [-] ) , P. Pokorný [-] (79. J. Jelínek [-] ) , J. Hösch [-] (64. J. Vrabec [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Filip Miroslav - KUDLÁČEK Milan, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.