2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká otočila duel s Chlumcem


Branky


0

Fotbalisté Chlumce se sice dostali už ve čtvrté minutě do vedení, další góly ale nepřidali. I proto se Vysoké podařilo zásluhou dvougólového Jana Pražáka otočit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu vyšel lépe Chlumci. Už ve čtvrté minutě propadl míč po rohovém kopu k zadní tyči, kde číhal Zdeněk Dušek, aby doklepl míč za záda bezmocného gólmana Milana Pavliše. V sedmé minutě mohli hosté své vedení navýšit, proti však byl brankář Pavliš, který šanci hostů vytěsnil do zámezí. Po čtvrthodině hry Chlumečtí opět zahrozili po rohovém kopu. Při vzniklé skrumáži se hosté dostali několikrát do zakončení, gólman Pavliš ale spolu s blokující obranou odolal bez inkasovaného gólu.

Fotbalisté Vysoké se herně dokázali soupeři vyrovnat, jejich četné centrované balony a střely zpoza vápna nebyly přesné.

Co se domácím nedařilo v prvním poločase, se povedlo hned tři minut po zahájení druhé půle. Richard Růžička našel svojí přihrávkou ve vápně volného Jana Pražáka, který sám před gólmanem Ladislavem Kukalem nezaváhal a srovnal na 1:1. V padesáté druhé minutě se role v domácím týmu obrátili – po přihrávce Jana Pražáka se ke střele z hranice vápna dostal Richard Růžička, jeho pokus ale těsně minul levou tyč chlumecké brány.

I ve zbytku druhé půle se hrálo převážně na chlumecké polovině a deset minut před koncem přišla rozhodující branka. V osmdesáté minutě se centrovaný balon z levé strany snesl na hlavu neobsazeného Jana Pražáka, který druhým gólem v zápase otočil skóre na stranu Vysoké.


 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká nad Labem: Vysocké posvícení se vším všudy. K obědu husa, pak koláčky, navečer první podzimní vítězství a poté rockový taneček. Vítězství ale nebylo zadarmo. Soupeř se hned na začátku utkání dostal velmi lacino do vedení a pro nás nastal problém jak překonat dobře bránící Chlumec. Do poločasu nic, ale v druhém to přišlo. Oba góly dal Honza Pražák pro kterého to byla odměna za velmi dobrý výkon.

FK Chlumec nad Cidlinou
da:



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - P. Kafka [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] - M. Haken [-] , J. Jelínek [-] , P. Duben [-] (69. Z. Veselý [-] ) , J. Podlipný [-] , R. Růžička [-] - J. Pražák [-] (90. M. Píša [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] (58. D. Hubený [-] ) , Z. Dušek [-] , V. Chadraba [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] , J. Vopátek [-] , J. Labík [-] , D. Homoláč [-] , J. Pilný [-]

ŽK: 45. R. Růžička , 65. P. Duben , 67. P. Kafka - 59. J. Labík , 75. M. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiling Karel - KLEČKA Ivan, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.