6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín uštědřil Vrchlabí tenisového kanára


Branky


26. M. Miler , 56. M. Kocourek , 58. T. Veg , 64. M. Voldán (p.) , 78. M. Mészáros , 82. M. Miler
0

První poločas žádnou velkou demolici nenaznačoval, domácí si sice vytvářeli šance, proměnili však pouze jedinou. Ve druhém poločase se Jičínští rozstříleli a díky slepeným brankám nakonec zvítězili vysoko 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních minutách byli aktivnější domácí fotbalisté. Ti si vytvořili několik slibných náznaků šancí, zůstaly však nevyužity. Postupem času začalo Vrchlabí hru vyrovnávat, a i proto se na úvodní branku zápasu čekalo až do šestadvacáté minuty.

Dvacátá šestá minuta přinesla závar v pokutovém území Vrchlabí závar, který vyústil v rohový kop. Centrovaný balon od rohového praporku se snesl k Michalu Milerovi, který otevřel skóre utkání.

Několik minut před koncem mohlo Vrchlabí vyrovnat. Hosté se podobně jako domácí málem prosadili díky rohovému kopu, jeden z domácích fotbalistů ale míč z brankové čáry odkopl do bezpečí.

Nedlouho po zahájení druhé půle Jičín své vedení navýšil. V padesáté šesté minutě si na dlouhý nákop gólmana Michala Puše naběhl Marek Kocourek, který jemným obloučkem přehodil vrchlabského brankáře Patrika Hladíka a zvýšil na 2:0. O další dvě minuty později domácí zasadili soupeři třetí ránu. Z hranice vápna se tentokrát ke střele napřáhl Tomáš Veg, jehož rána zapadla k tyči vrchlabské brány.

Během pár minut se tak Jičín dostal do pohodlného třígólového vedení. Ani to ale domácím nestačilo. V šedesáté čtvrté minutě byl v pokutovém území nedovoleně zastaven Marek Kocourek, a proto rozhodčí nařídil pokutový kop. S ním si bez potíží poradil Michal Voldán.

Blízko vstřelení korigující branky byli hosté na začátku šedesáté osmé minuty, jeden z vrchlabských fotbalistů ale z bezprostřední blízkosti ale hlavičkoval pouze do břevna. V jednasedmdesáté minutě se mohl podruhé v zápase prosadit Marek Koucourek, který se na hranici soupeřova vápna zmocnil balonu, nakonec ale orazítkoval pouze pravou tyč hostující brány. O dvě minuty později se po pravé straně vřítil do vápna Tomáš Bucek, z malého vápna ale zamířil pouze do gólmana Hladíka.

V sedmdesáté osmé minutě se do střeleckých statistik utkání zapsal i Matěj Mészáros. Domácí útočník byl na hřišti teprve tři minuty, když si na hranici vápna se spoluhráčem narazil balon a střelou z úhlu propálil hostujícího brankáře. Vysoké vítězství domácí zpečetili v osmdesáté druhé minutě, kdy samostatný únik dvou hráčů proměnil Michal Miler. Jičín tak zvítězil nad Vrchlabím 6:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: V herně vyrovnaném prvním poločase jsme se prosadili pouze po rohovém kopu, další nadějné příležitosti jsme špatně zrealizovali. Ve druhém poločase byl hodně důležitý druhý a vzápětí třetí gól, po kterém jsme se uklidnili a nacházeli další skulinky v obranné fázi soupeře. Chválím opět své mužstvo za poctivý přístup po všech stránkách. Odměnou nám je zasloužené vysoké vítězství.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - T. Bucek [-] , J. Ulvr [-] , M. Jeník [-] , M. Šaroun [-] (75. M. Mészáros [-] ) - T. Veg [-] (68. J. Sajdl [-] ) , M. Miler [-] , M. Kocourek [-] , J. Míka [-] , M. Voldán [-] (75. T. Odvárko [-] ) - L. Havel [-] (61. O. Chramovský [-] )

FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - M. Tomčík [-] , P. Žďárský [-] (68. P. Kraus [-] ) , O. Matěják [-] , M. Hradecký [-] , S. Novák [-] (61. M. Stránský [-] ) , Š. Hančovský [-] , J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Hawel [-] , M. Hanuš [-] (68. M. Tauchman [-] )

ŽK: 37. S. Novák , 70. O. Matěják , 85. J. Pleva .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vítek Pavel - ŠEDIVÝ Michal, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.