Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř díky gólovému druhému poločasu zdolala Chlumec


Branky


0

Po vyrovnaném průběhu první půle Jaroměř soupeři uštědřila gól do šatny. Ve druhé půli se Chlumec snažil o vyrovnání, góly ale dávali pouze hosté, kteří využívali rychlé protiútoky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po oboustranně obezřetném úvodu se do první šance utkání dostali hosté z Jaroměře. Matěj Petráček vybojoval na chlumeckém obránci balon, jeho pokus o lob ale skončil těsně nad Kukalovou bránou. Domácí Chlumec těžil především ze standardních situacích, při nich ale svůj tým podržel jaroměřský gólman Michal Ondráček.

Ve třicáté čtvrté minutě vstříc chlumecké bráně postupoval Daniel Valášek. Proti němu vyběhl gólman Kukal, a proto Valášek předal balon Filipu Vondroušovi, tomu ale ve skórování do odkryté brány zabránili domácí obránci.

Skóre se poprvé měnilo v samotném závěru první půle. Filip Vondrouš ve čtyřicáté páté minutě narýsoval přesnou přihrávku za Chlumeckou obranu a našel rozběhnutého Matěje Petráčka. Jaroměřský hráč nic nevymýšlel a přesnou střelou k tyči překonal gólmana Ladislava Kukala.

V úvodu druhé půle byli aktivnější a nebezpečnější fotbalisté Chlumce, kteří se zdržovali kolem vápna Jaroměře. Branku ale domácí ze svého úvodního náporu nevytěžili. V padesáté čtvrté minutě to byli naopak hosté, kdo se dokázal prosadit. Matěj Petráček udržel proti dotírajícím obráncům Chlumce balon a prudkou ranou z hranice vápna překonal domácího gólmana podruhé.

Ani za dvojnásob nepříznivého stavu se domácí nevzdávali, jejich šance však umrtvoval gólman Ondráček, který likvidoval i ty nejvyloženější šance soupeře. Jednou z nich byla i hlavička z bezprostřední blízkosti malého vápna.

V sedmdesáté třetí minutě mohl vedení Jaroměře potvrdil Filip Vondrouš, jeho střela z vápna ale skončila těsně vedle levé tyče domácí brány. Třetí trefy se Jaroměř dočkala o chvíli později. Střídající Milan Jirásek byl v pětasedmdesáté minutě na hřišti pouze několik vteřin, přesto se mu hlavou podařilo prodloužit míč na Filipa Vondrouše, který se dostal za chlumeckou obranu a přesným zakončením k tyči zvýšil na 0:3.

 

Výhru 0:4 hosté zpečetili v sedmdesáté deváté minutě. Míč po rohovém kopu propadl až k neobsazenému Janu Holubovi, který prudkou křížnou ranou potvrdil vítězství Jaroměře. 



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
Miloš Exnar - trenér FK Jaroměř: Základem pro náš plný bodový zisk byl zodpovědný a organizovaný týmový výkon ve všech řadách. Vítězství si velmi ceníme, s Chlumcem jsme v posledních zápasech nebyli výsledkově úspěšní. Jsme rádi, že jsme tuto nepříjemnou sérii ukončili.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , V. Doležal [-] (44. V. Chadraba [-] ) , M. Kučera [-] (73. D. Hubený [-] ) , K. Staněk [-] , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , J. Labík [-] , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - F. Vondrouš [-] (74. M. Jirásek [-] ) , D. Valášek [-] , M. Čenovský [-] , J. Bano [-] (65. J. Holub [-] ) , O. Častvaj [-] , M. Petráček [-] (61. A. Horák [-] ) , M. Ponikelský [-] , P. Heidler [-] , M. Michálek [-] , M. Knap [-]

ŽK: 86. Z. Dušek , 89. V. Chadraba - 31. M. Ponikelský , 36. M. Ondráček , 89. M. Knap .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Prokůpek Jan - KLEČKA Ivan, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.