0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov si dál drží na čele čtyřbodový náskok, je jistým mistrem podzimu!


Branky


0

Holoubkovští získali před posledním zápasem podzimní části jistotu - zimní přestávku stráví na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holoubkov má skvěle našlápnuto k postupu do I.B třídy, i když má silné pronásledovatele v podobě Cheznovic a Mirošova. Tentokrát se ale Holoubkov na body pořádně nadřel. Očekával se přitom jasný zápas, i tipéři na fotbalunas.cz nepochybovali o tom, že Těškov nebude pro lídra překážkou.

 

Jenomže domácí, kteří zatím nasbírali jen sedm bodů předvedli poctivý, bojovný výkon. Brankář Szalai byl nepřekonotelný a hosté ne a ne vymyslet gólovou akci. Jenomže v 73. minutě musel domácí gólman vystřídat a jako by se tím odčarovalo těškovské kouzlo. Už dvě minuty poté se totiž proti Dongresovi prosadil Procházka - 0:1. Těškov cítil šanci na bodový zisk a musel otevřít hru, aby dosáhl alespoň na bod. Toho ale první celek tabulky využil Ladislav Chmelík, který v 89. minutě přidal pojistku na výhru Holoubkova. Pro Chmelíka šlo už o sedmou trefu v sezóně.



Sestavy


FC Těškov
J. Szalai [-] (73. M. Dongres [-] ) - T. Černý [-] , M. Dongres [-] , J. Stankev [-] (33. T. Pittner [-] ) , D. Šeterle [-] , J. Florián [-] , M. Vild [-] , A. Vávra [-] , R. Tůma [-] , T. Hecl [-] , Š. Onufriy [-] (70. M. Šobáň [-] )

TJ Holoubkov
M. Matouš [-] - L. Chmelík [-] (89. T. Řehák [-] ) , T. Aubrecht [-] (67. A. Dragoun [-] ) , J. Spěváček [-] , J. Zajíček [-] , M. Huml [-] , T. Huml [-] , M. Auterský [-] , T. Teplý [-] , P. Procházka [-] , T. Jankovský [-]

ŽK: 38. L. Chmelík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VESELÝ Rudolf - SVOBODA Jiří, ŠÍŠA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.