1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Paškova trefa Ledcům stačila


Branky


0

Jediný gól rozhodl duel mezi Ledci a Líněmi. Pět minut před koncem prvního poločasu ho vstřelil domácí Aleš Pašek a tři body tak zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze s jedním náhradníkem vstoupil do zápasu tým Ledců, který doma přivítal Baník Líně. První, a zároveň poslední trefu utkání vstřelil ve 40. minutě Aleš Pašek.

 

Po změně stran se sice Baník snažil s výsledkem něco udělat, Ulče v bráně Ledců ale překonat nedokázal. Domácí tak potvrdili papírové předpoklady a s posledními Líněmi si poradili, leč nejtěsnějším možným rozdílem.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Trenér Jaroslav Mach: „Byl to zápas z naší strany nepohledný. Měli jsme i štěstí, Líně měli v první půli tři čtyři vyložené šanci. Po gólu na 1:0 jsme to zkrátka dohráli. Pochválil bych brankáře Ulče.“




Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - V. Calta [-] , J. Kalous [-] , A. Pašek [-] , V. Kabát [-] , L. Palek [-] , P. Toptej [-] , J. Mareš [-] , D. Štefánek [-] , O. Tupý [-] , P. Novohradský [-]

TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - T. Šoul [-] , L. Toth [-] , M. Dudík [-] , P. Staškovič [-] , V. Pokorný [-] , M. Vágner ml. [-] , D. Dudík [-] (35. M. Šluk [-] ) , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] , V. Zítka [-]

ŽK: 46. P. Toptej , 60. L. Palek , 85. J. Mareš - 47. L. Toth , 60. M. Kuna , 65. T. Šoul , 85. V. Zítka , 90. M. Dudík .
Hráči zápasu: L. Ulč , A. Pašek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NESVADBA Karel - MAREŠ Jiří (N), BERAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.