4:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelku mezi Ledci a Mladoticemi okořenilo pět červených karet!


Branky


4. O. Tupý , 13. A. Pašek , 37. O. Tupý , 55. A. Pašek - 33. D. Urban , 43. O. Krofta , 65. V. Šiml
0

Málem bylo více vyloučených hráčů než vstřelených branek. Nakonec ale góly nad červenými kartami vyhrály v poměru 7:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva Tupého góly

Ledce se ujaly vedení už po třech minutách hry, když se trefil Ondřej Tupý. Zanedlouho přidaly i druhou branku, jejíž autorem byl Aleš Pašek.

 

Po půlhodině hry do skóre konečně promluvil i první celek tabulky Danielem Urbanem, který snížil na 1:2 z pohledu Mladotic. Odpověď však na sebe nenechala dlouho čekat, Ondřej Tupý vsítil svůj druhý gól!

 

Přesto se dokázaly Mladotice znovu vzchopit, dvě minuty před poločasem se prosadil Otakar Krofta. Pozici Mladoticím ještě vylepšil domácí Toptej, jenž obdržel druhou žlutou kartu a odešel do sprch pár vteřin před ostatními hráči.

Rozhodčí Orlík rozjel mariáš

Ani oslabení nezastavilo Ledce od znovunabytí dvougólového náskoku, znovu se prosadil Aleš Pašek. Po hodině hry se ozvaly Mladotice a Václav Šiml snížil na 4:3.

 

Pak už se rozjela karetní smršť. V 74. minutě šly Ledce do devíti, když druhou žlutou kartu uviděl Mareš. To ale nebylo pro domácí vše, pár vteřin poté neudržel nervy na uzdě Nový, počastoval sudího Orlíka několika hanlivými výrazy a musel se také pakovat do sprch. V tu chvíli hrály Mladotice přesilovku jedenáct na osm!

 

Přesto ji nedokázaly zužitkovat a vyrovnávací branky se nedočkaly, naopak. V posledních pěti minutách druhou žlutou kartu uviděli Šiml s Kroftou a zmařili zbylé mladotické šance. Sokol tak padl z prvního místa rovnou na bramborovou příčku.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Vedoucí Marek Matějka: "Pět červených karet? Strašné. Nikdy jsme něco podobného v životě neviděli. Chtěli jsme soupeře přehrát, což se nám ze začátku dařilo, pak se to ale zvrtlo. Rozhodčí dle našeho názoru neoprávněně vyhodil na konci poločasu našeho hráče a už to jelo. Oba mančafty byly velmi nervózní. Nebylo to o fotbale, ale o emocích."




Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - J. Kalous [-] (46. M. Matějka [-] ) , L. Palek [-] , A. Pašek [-] , P. Toptej [-] , J. Mareš [-] , P. Fryč [-] , D. Štefánek [-] , O. Tupý [-] , J. Nový [-] , P. Novohradský [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - V. Šiml [-] , T. Kučera [-] , P. Krejčí [-] , D. Urban [-] , Z. Slach [-] , J. Krejčí [-] (46. M. Široký [-] ) , T. Randa [-] , O. Krofta [-] , V. Sebránek [-] , F. Krofta [-]

ŽK: 6. P. Fryč , 18. P. Toptej , 45. J. Mareš , 90. A. Pašek , 90. L. Ulč - 45. F. Krofta , 75. V. Šiml , 90. T. Kučera . ČK: 45. P. Toptej , 74. J. Mareš , 75. J. Nový - 85. V. Šiml , 90. F. Krofta .
Hráči zápasu: O. Tupý , A. Pašek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - MAREŠ Jiří (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.