Z. Soukup 13. (p.)
S. Žák 55.
Z. Soukup 79.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná zabrala ve druhé půli a zdolala rezervu Chotíkova


Branky


13. Z. Soukup (p.) , 55. S. Žák , 79. Z. Soukup - 4. P. Novák
0

Po vyrovnaném prvním poločase fotbalisté Letné zabrali a dvěma brankami rozhodli o tom, že všechny body zůstanou v Plzni. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná vedení soupeře brzy vymazala

Úvod do zápasu vyšel na jedničku rezervě Chotíkova, která se po čtyrech minutách hry ujala vedení. Rychlý brejk hostů vyústil v přesné zakončení Pavla Nováka. Postupem času ale začali otěže zápasu přebírat do svých rukou domácí fotbalisté. Brzy přišlo navíc vyrovnání, když pokutový kop bezchybně proměnil Zdeněk Soukup. Domácí poté pokračovali ve své aktivní hře a diktovali tempo hry. Ze své územní převahy ale do konce poločasu další gólový zářez nepřišel. Skóre proto bylo po první části zápasu nerozhodné 1:1. 

Domácí dokonali obrat

Po přestávce rezerva Letné nadále pokračovala ve své hře. Brzy navíc přidala druhou branku, když s epo hezké kombinaci prosadil ofenzivní záložník Stanislav Žák. Na druhé straně ovšem nechybělo mnoho, aby Chotíkov vyrovnal. Samostatný únik hostujícího útočníka ale parádně zneškodnil gólman Lopatka, který včas vyběhl a využil špatného dotyku soupeře, aby odkopl míč do bezpečí. Klíčový okamžik pro vývoj zápasu přinesla třetí branka Letná. Jiří Vričan se uvolnil na levé straně a přesným centrem vyzval k zakončení Zdeňka Soukupa, jenž se podruhé v utkání nemýlil. Slavit proto mohla Letná, Chotíkov odjížděl domů s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Jaroslav Rada: Byli jsme v konečném součtu v utkání lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Je ještě znát na našem výkonu, že je začátek sezony. některé hráče navíc nemáme ještě k dispozici kvůli dovoleným. Dobrý výkon předvedl defenzivní záložník Jan Diviš, dva góly vstřelil Zdeněk Soukup.

FC Chotíkov 1932 B
David Kestler: Proti Letné se nám dlouhodobě příliš nedaří. Nyní jsme ale paradoxně sehráli jeden z lepších zápasů. Bohužel jsme ale brzké vedení neudrželi, především ve druhé půli soupeř zabral a přehrával nás díky lepším osobním soubojům. Naším nejlepším hráčem byl střelec Novák.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
L. Lopatka [-] - S. Vukovič [-] , Z. Soukup [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , Z. Skála [-] , M. Dobrý [-] , J. Horčík [-] , J. Diviš [-] , M. Šampalík [-]

FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - R. Ježek [-] , M. Vyskoč [-] , D. Kristl [-] , D. Smutný [-] , M. Tříkač [-] , P. Novák [-] , P. Čech [-] , M. Rubáš [-] , D. Kestler [-] , P. Maruš [-]

ŽK: 25. J. Diviš , 68. S. Vukovič - 83. J. Šlajs .
Hráči zápasu: J. Diviš , Z. Soukup - P. Novák .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: MIČAN Jan - POSPĚCH David (N), HÁDEK Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.