Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Slovan dal poslednímu Vochovu devět gólů!


Branky


0

Plzeňský Slovan se s posledním Vochovem vůbec nepáral. Lídr tabulky sice jako první inkasoval, ale přesto podzim ukončil drtivou výhrou 9:1, když osm gólů hosté obdrželi už v prvním poločase. Po přestávce se duel v podstatě již jen dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení, tím ale jen probudili rozzuřenou šelmu

Souboj Davida s Goliášem se odehrál na hřišti plzeňského Slovanu, kde domácí lídr tabulky přivítal poslední Vochov, který v závěru sezóny prožívá velkou krizi. Utkání však začali překvapivě lépe hosté, které už v 8. minutě poslal do vedení Martin Klement. Menší napjetí pak vydrželo na kopačkách favorita do 14. minuty, kdy srovnal Josef Reischig. O chvíli později navíc přišel v hostující šestnáctce penaltový zákrok a kapitán Slovanu Lukáš Mareška se z „desítky“ nemýlil – 2:1. Druhý zásah Josefa Reischiga ve 27. minutě pak hosty zcela zlomil a odstartoval nevídanou domácí kanonádu, která se o 16 minut později zastavila až na skóre 8:1. Postupně se prosadili David Šenigl, Lukáš Mareška, Martin Janoušek, Marek Koranda a opět Martin Janoušek. Vochovští fotbalisté byli v té chvíli zralí na ručník. Navíc do konce utkání zbýval celý poločas...

Slovan polevil, desítka se tak nekonala

Při nástupu do druhé půle diváci čekali, kdy padne vytoužená desítka a kolik gólů ještě domácí nastřílejí. Ti však už přeci jen měli se svým soupeřem slitování a po prostřídání sestavy z nastoleného tempa značně polevili. V 52. minutě ještě dokonal hattrick Martin Janoušek, který z penalty zvýšil na 9:1 a tím motivace hráčů Slovanu již viditelně poklesla. Zbytek zápasu se tak dohrál bez dalšího gólu a hosté tedy nakonec unikli dvojcifernému přídělu.

 

Fotbalisté Slovanu stráví zimu na první příčce s jednobodovým náskokem na Smíchov. Vochov s devíti body tabulku uzavírá.

 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): „Ve všech směrech jsme byli od začátku lepší. Kluci znali výsledek Druztové a věděli, že si třemi body zabezpečíme první místo. Na začátku jsme byli malinko nervózní, dostali jsme první gól, ale pak už to bylo naprosto jednoznačné. Ve druhém poločase jsme to chtěli dotáhnout k desátému gólu, ale za rozhodnutého stavu jsme prostřídali, aby si na závěr podzimu všichni ještě zahráli a ti kluci už měli podvědomě v hlavě, že je rozhodnuto a hráli na půl plynu. Osm vstřelených gólů v prvním poločase nepamatuji… S podzimem jsme spokojení. Lepší místo, než první, není, ale k mé spokojenosti chybělo ještě tak 4 – 5 bodů, jelikož jsme doma jen remizovali s Dýšinou a Liticemi. Hodně mě mrzí také zápas na Unionu, kde jsme měli moře šancí a nakonec prohráli 0:1.“




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - J. Reischig [-] , M. Sartorius [-] (46. M. Ráb [-] ) , P. Bouřil [-] , M. Koranda [-] , L. Mareška [-] (46. V. Rak [-] ) , D. Šenigl [-] , M. Vričan [-] (46. M. Cigler [-] ) , J. Nosek [-] , M. Makkai [-] , M. Janoušek [-] (61. M. Feiferlík [-] )

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - M. Klement [-] - M. Sovík [-] , M. Fürbacher [-] , T. Hošek [-] , D. Štec [-] , M. Šulaj [-] (46. J. Rumplík [-] ) , M. Ausberger [-] , J. Uxa [-] (62. R. Halili [-] ) , . Koželuh [-] , P. Tlustý [-]

ŽK: 75. M. Feiferlík - 51. M. Klement , 67. M. Sovík , 75. T. Hošek .
Hráči zápasu: M. Janoušek , J. Reischig , L. Mareška .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - VOLF Petr (N), HRUŠKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.