3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V souboji rozjetých rezerv byla úspěšnější Zruč


Branky


0

Ve Zruči se utkaly dva B-týmy, kterým se v poslední době hodně daří. Domácí do utkání vstupovali posíleni čtyřmi vítězstvími v řadě a Rapid měl na kontě dokonce sérii pěti výher. Kvalitní utkání nakonec lépe zvládli zručtí fotbalisté, kteří dokázali ve druhé půli dvakrát rychle zareagovat na vyrovnávací góly Rapidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil jen domácí Mařík

Utkání dvou B-týmů přineslo velmi kvalitní fotbal. Oba celky ukazovaly, že se v posledních týdnech nacházejí ve velké pohodě a tak se hrálo ve velkém tempu a diváci viděli i pohledné akce. V prvním dějství se dokázali střelecky prosadit jen domácí, které velmi dobře dirigoval střední záložník František Korelus, přesně zamířil Vojtěch Mařík. Do šaten tak odcházeli fotbalisté Zruče určitě spokojenější.

Domácí dvakrát odpověděli na vyrovnání Rapidu a slavili pátou výhru v řadě

Také po přestávce se hrál na poměry městského přeboru nadprůměrný fotbal. Hosté se snažili o vyrovnání a to opravdu přišlo v 63. minutě, kdy se prosadil Michal Peroutka. Hned o tři minuty později však Zruč opět vedla, domácí fanoušky rozjásal svou trefou Ondřej Mašek – 2:1. Hráči Rapidu B tak museli opět začít myslet více na ofenzivu a i podruhé dokázali vyrovnat, v 78. Minutě se trefil Kamil Veber. Ten byl přitom v té chvíli na trávníku sotva tři minuty. Radost ale hostům dlouho nevydržela. O dvě minuty před koncem se totiž dostal k míči Tomáš Valenta, který rozhodl. Rapid už v posledních minutách znovu odpovědět nedokázal, Zruč B tak zvítězila 3:2.

 

Domácí dávají i nadále zapomenout na špatný vstup do sezóny a po páté výhře v řadě již začínají prohánět týmy z čela tabulky. To Rapid po stejně dlouhé vítězné sérii zakusil hořkost porážky, i tak zůstává čtvrtý.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): „Byl to vyrovnaný zápas, v němž jsme asi měli o něco více šancí. Naštěstí jsme dali o gól více než soupeř. Utkání mělo dobrou úroveň, Rapid byl kvalitní soupeř. Na naší straně bych pochválil záložníka Františka Koreluse.“




Sestavy


TJ Zruč B
J. Berger [-] - T. Valenta [-] , J. Přibyl [-] , O. Mašek [-] , M. Trnka [-] , F. Korelus [-] , P. Hucl [-] (46. K. Trnka [-] ) , M. Klail [-] (61. P. Schwarz [-] ) , P. Musil [-] , V. Mařík [-] , M. Lang [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - J. Šindelář [-] , D. Krákora [-] (46. M. Boháč [-] ) , T. Janoch [-] (75. K. Veber [-] ) , J. Holík [-] , M. Sahaj [-] , T. Do [-] , P. Kovářík [-] , J. Hlaváč [-] , P. Filipčík [-] , M. Peroutka [-]

ŽK: 9. T. Valenta - 74. J. Hlaváč , 90. M. Peroutka .
Hráči zápasu: F. Korelus .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Buša Milan - KOMÍNEK Jiří, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.