2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chudenice se vůbec poprvé v historii utkaly s Malým Borem. A závěr utkání nebyl pro slabé povahy...


Branky


39. I. Cotiga , 55. F. Chodl - 20. M. Kraus , 62. F. Bláha , 83. J. Soupír
0

Za chladného podzimního dne se na pěkném plácku v Malém Boru odehrála velká fotbalová bitva se šťastnějším koncem pro chudenický tým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cotiga vyrovnal

 Jednalo se o první soutěžní duel týmů, aspoň podle záznamů za posledních čtyřicet let činnosti chudenického klubu. Soupeř hosty od samého začátku zaskočil svojí fotbalovostí a jeho počáteční čtvrthodinový tlak narušilo jen pár sporadických platonických výpadů či krátkodobých výletů na jeho obrannou polovinu. Nátlaková hra přinesla domácím několik nebezpečných standardek po vynucených faulech a také dvě nebezpečné střely, které však pouze postrašily obranu a poukázaly na okna v obranné činnosti.

 

První hostující střelecký pokus až v 19.minutě vyprodukoval po průniku levou stranou z velkého úhlu s chutí hrající Kraus, zatím se ale jen zastřeloval do té správné palebné pozice, která přišla o pár minut později. Po rychle zahraném autu se přes dva soupeře prosadil dravě Osvald, našel přihrávkou překvapeného Soupíra, ten se špatným zpracováním míče připravil o gólovou pozici , ale připravil jí tím Krausovi – s klidem v zakončení přišlo vedení 1:0.

 

Gól hosty ale do sedla neposadil, jak by se očekávalo, spíš naopak. Domácí zvýšili obrátky, šance byly mnohem nebezpečnější a Lucák čaroval. Likvidoval střely z vápna i samostatné nájezdy a nestačil pouze na nepříjemnou ránu Cotigy ze třiceti metrů, tzv. padající lupen – 1:1. Síla domácích tím ještě narostla, chtěli výsledek otočit do poločasu, k chudenické  radosti bezvýsledně.

Sporná branka hosty nepoložila

Co se však nezdařilo domácím v první části hry, dokázali za deset minut v části druhé. Do vedení 2:1 je dostal gól z kategorie sporných, po předpokládaném míči v zámezí ztratili chudeničtí hráči včetně brankáře koncentraci a po neskutečných trajektoriích se kulatý nesmysl proplazil Lucákovi tunelem k překvapenému hráči, který ve snaze míč odkopnout zmateně trefil Chodla, tyč a síť. Zajímavý estrádní kousek rozhodčí vyhodnotil jako regulérní branku a tím dal hráčům lekci, že dokud on nezapíská, hraje se dál! 

 

Ani chudeničtí hráči nejsou z tvarohu a tak se po zvratu v utkání nesesypali. Najednou se v jejich řadách objevila větší jistota na míči a narůstající sebedůvěra. Vyústila v hmatatelný nápor, který vrcholil v 60. minutě trestným kopem Soupíra, hrubkou brankáře Kalčíka a pohotovou dorážkou – první brankou Filipa Bláhy za svůj nový tým – 2:2.

 

Vyrovnaná hra pak jen plynula a přinášela méně nebezpečné šance na obou stranách, a to až do 83.minuty. Další nebezpečný trestný kop po nevybíravém zákroku na Soupíra byl opět gólový, náplast na bratrovu bolest přilepil Jakub Soupír ranou z otočky přímo do šibenice. Stanovil konečný účet hry, vedení 3:2 bylo pár minut před koncem pro hosty hodně slibné. Že však u fotbalu není adrenalinu nikdy dost, to dokázal v nastaveném čase zbytečným faulem při závěrečném rohovém kopu nejlepší hráč na hřišti Michal Kraus. Jeho exces rozhodčí ocenil druhou žlutou kartou a navíc i pokutovým kopem. Slabší povahy se nedívaly, jak domácí hráč s kopem naložil, proto se pak musely ptát, kam ten míč šel?! Ostatní viděli, že mimo konstrukci a tak hosté nakonec s obrovským štěstím historickou premiéru s Malým Borem vyhráli a připsali si do tabulky další tři potřebné body.

 

ZDROJ: Facebook Chudenic



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chudenice
Facebook Chudenic: Již podruhé za sebou jsme porazili herně lepší tým. Proto nezbývá, než doufat, že příští týden budou mít Budětice také velkou kvalitu, i když jejich tabulkové postavení v probíhající sezoně tomu vůbec nenapovídá. Takže velké varování – Jánošíci !



Sestavy


TJ Sokol Malý Bor
J. Kalčík [-] - D. Šipla [-] , M. Šipla [-] (85. V. Petřík [-] ) , V. Melka [-] (46. M. Polena [-] ) , D. Sládek [-] , F. Chodl [-] , I. Cotiga [-] , L. Trubač [-] , M. Sládek [-] , V. Dvořák [-] , M. Hlaváč [-]

TJ Sokol Chudenice
M. Lucák [-] - S. Hodan [-] , D. Duchoň [-] (69. T. Baxa [-] ) - M. Stryczek [-] , J. Soupír [-] , J. Osvald [-] (54. O. Göttinger [-] ) , F. Bláha [-] - J. Soupír [-] - M. Kraus [-] , M. Ježek [-] , L. Zoubek [-]

ŽK: 60. L. Trubač , 66. F. Chodl , 75. I. Cotiga - 63. F. Bláha , 65. L. Zoubek , 76. J. Soupír , 85. M. Kraus . ČK: 91. M. Kraus .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Brůha Radek - STROLENÝ Petr, KOLÁŘ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.