Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy předvedly drtivý první poločas a ukořistily pátou výhru v řadě


Branky


54. K. Hlavička , 89. M. Šobáň (p.) - 7. J. Černý , 10. D. Rieger , 12. D. Rieger , 37. J. Černý , 44. D. Rieger
0

Další důležitý duel čekal voldušské Hřebenáře. Tentokrát zavítali do Mýta, kde je čekala rezerva Slavoje. Ta pro tento zápas nemohla využít pomoci hráčů prvního týmu, kteří bojovali v tu dobu v Domažlicích. Mýto se po několika nepovedených zápasech propadlo, a tak se hrálo vlastně znovu „o šest“ bodů. Zato Volduchy se zvedly, čtyřikrát za sebou vyhrály (z toho dvakrát po penaltách) a posunuly se do trochu klidnějších vod. V případě sobotního neúspěchu by se ale vrátily zpět do problémů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volduchy se soupeřem nemazaly, Rieger nasázel hattrick

Úvod zápasu byl ze strany Volduch ale doslova brutální! V 7. minutě Pernica pěkným pasem vybídl na levém křídle rozběhnutého Riegera, ten se uvolnil a předložil přízemním centrem míč před branku, kde jej doklepl do brány důrazný Jan Černý – 0:1! V 10. minutě si na perfektní průnikovou přihrávku ze středu hřiště naběhl ostrostřelec Rieger a bombou propálil bezmocného gólmana Slavoje – 0:2!

 

V 11. minutě se mohl prosadit i Slavoj, hlavička z nadějné pozice ale mířila vedle Fousovy branky. Ve 12. minutě završili Hřebenáři smrtící pětiminutovku, když Rieger využil chyby domácí obrany i brankáře a s pomocí tyče zvýšil již na 0:3! Pak Hřebenáři přece jen polevili a nechali hrát domácí Slavoj. V 16. minutě vyškrábl gólman Fous hlavičku domácích na rohový kop, z následného rohu pak opět hlavičkoval nepokrytý hráč Mýta, Fous ale fantasticky zakročil i tentokrát.

 

Ve 21. minutě mohli navýšit rozdíl opět Voldušští. Rieger pláchl po levé straně a z úhlu vypálil povedenou šajtlí. Gólman Špicl ale předvedl bravurní reflex a skoro hokejovým brankářským zákrokem vyškrábl balón na roh. O tři minuty později zmatky ve voldušské obraně zapříčinily šanci domácího Mýta. To ale příležitost prohospodařilo a zakončilo hodně mimo. Ve 29. minutě musel opět fungovat brankář Volduch Jakub Fous, když vykopl střelu z rohu vápna. O pět minut to byl opět voldušský brankář, který srazil pokus Slavoje mimo tyče. Voldušští se po rychlém vedení až příliš uspokojili, nabídnuté šance ale Mýto nevyužilo.

 

A tak se do svého soupeře opět pustili Hřebenáři. Ve 37. minutě se asi 25 metrů od branky Mýta uvolnil Jan Černý, napřáhl k ráně, kterou ještě kdosi před gólmanem tečoval a Volduchy vedly již 0:4! O minutu později se prosadil i voldušský Pernica, gól ale nebyl pro ofsajd uznán. Ve 40. minutě pálil opět Jan Černý, střela ale skončila nad břevnem. Ve 44. minutě přišel definitivní políček ze strany Volduch. Hosté kopali roh, Nedosrost poslal balón hlavou do tyče, kde byl ale připravený Rieger, jenž bezproblémovou dorážkou dovršil hattrick i účet prvního poločasu – 0:5!

Hosté polevili

Druhý poločas byl ze strany Volduch odfláknutý. Místo, aby si hráči zahráli fotbal, stáhli se na vlastní polovinu a přenechali iniciativu domácímu Slavoji. Jednou z výjimek byla 48. minuta, kdy na centr Jana Černého naskočil rybičkou Rieger, další zářez ale nepřidal, protože míč skončil těsně mimo. V 53. minutě ztratily Volduchy lehký balón ve středu pole, Mýto podniklo útok, na jehož konci bylo zakončení mýtského Hlavičky – 1:5!

 

Mýto ve druhém poločase mělo více balón ve své moci, Volduchy ale několikrát nebezpečně zahrozily. Nejprve Pernica minul bránu po krásné Novákově přihrávce, v 61. minutě pak neproměnil obrovskou šanci Rieger, před nímž zívala odkrytá svatyně Slavoje. Domácí hrozili spíše po rohových kopech, kdy Voldušští špatně pokrývali hráče Mýta a nechali je hlavičkovat z nadějných pozic. Žádná hlava však Fouse výrazněji neohrozila. A míč z čeřenu nemusel lovit ani po několika střelách domácích ze střední vzdálenosti.

 

V 81. minutě přece jen mohl napravit dojem z druhé půle Václav Černý, nepochopitelně ale z blízka minul úplně prázdnou bránu Mýta. A to nikoliv o centimetry, ale o několik metrů. Tečku za zápasem udělala kuriózní situace z 89. minuty. To se v pokutovém území Volduch srazili dva hráči Slavoje Mýto a oba zůstali ležet. Hlavní rozhodčí následně zapískal a k údivu hostů ukázal na penaltový puntík. Z něj korigoval mýtský Šobáň na konečných 2:5! Volduchy i přes nepříliš kvalitní umělecký dojem tedy zaznamenaly pátou výhru v řadě a vytáhly se do středu tabulky. Pokud v něm ale chtějí zůstat, nesmí ztratit doma s posledními Strašicemi. Tato ztráta by je totiž mohla v konečném účtování vyrovnané tabulky hodně mrzet. I rezervu Mýta čeká v příštím kole důležitý souboj. Zajíždí totiž na půdu ohrožené Tlučné.       

 

AUTOR: Jan Vild



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Špicl [-] - M. Lang [-] , M. Vaňátko [-] , K. Hlavička [-] , Š. Končal [-] (71. M. Vild [-] ) , J. Hereit [-] , D. Veselý [-] (46. D. Anténe [-] ) , T. Vonášek [-] , P. Ulrich [-] , M. Šobáň [-] , J. Šmíd [-] (71. V. Pěnkava [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , D. Rieger [-] (89. L. Straka [-] ) , R. Pernica [-] (76. V. Černý [-] ) , M. Novák [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] (83. M. Zlatohlávek [-] ) , J. Přibík [-] , J. Nedorost [-] , T. Vondrášek [-] , M. Pašek [-]

ŽK: 63. J. Hereit .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - PICEK Lukáš, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.