1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Riegrova brzká trefa Volduchám stačila k udolání Příkosic


Branky


0

Volduchám se v předchozím kole konečně podařilo dovézt body z venku (výhra v Plasích) a tento důležitý bodový import potřebovaly potvrdit v domácím zápase s nepříjemnými Příkosicemi. Bojovný tým z jihu Rokycanska dokáže zatopit každému soupeři, a tak Hřebenáře nečekal jednoduchý úkol. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rieger rychle otevřel skóre

 Voldušští začali duel dobře, aktivně a hned v 6. minutě se ujali vedení. To se prosadil voldušský snajpr Rieger a Volduchy vedly 1:0! Na těžkém terénu se nehrál příliš pohledný duel, zato to brzy na hřišti jiskřilo. Hosté dostáli své pověsti a svým důrazem zkoušeli zlomit odpor domácích Volduch. Některé zákroky hostů se zdály až za hranicí pravidel a leckdy zaváněly zraněním, domácí se však zastrašit nenechali, a tak se strhla na trávníku opravdová řež. Nicméně žádný další gól už do konce první půle diváci neviděli, proto odcházely do kabin spokojenější Volduchy. 

Tvrdý zápas pokračoval

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Na hrací ploše se tvrdě bojovalo, více na kopačkách měli míč hráči Příkosic, ale žádnou vyloženou šanci si nedokázali vytvořit. Pro voldušskou obranu byli nebezpeční hlavně z rohových kopů a dlouhých autových vhazování, s kterými si ale obrana Volduch i brankář Fous poradili. Ty největší šance měly na brejky hrající Volduchy. Největší příležitost neproměnil Filip Škarda, který osamocen před bránou Čechie zamířil jen do boční sítě. Tribuna jen smutně vydechla.

 

A protože se v dobrých příležitostech neprosadili ani Rieger s Pernicou, skončil ostře hraný zápas hubeným jednogólovým vítězstvím Hřebenářů. Čechii nepomohlo ani pětiminutové nastavení normální hrací doby, navíc hosté poslední minuty dohrávali bez vyloučeného Janouta. Volduchy se ke svému sobotnímu soupeři dotáhly v tabulce na rozdíl jediného bodu a po špatném začátku soutěže se jim přece jen dýchá o něco lépe. Nadcházející sobotu ale přijde další důležitý duel. Volduchy zavítají na půdu Slavoje Mýto „B“, který nemá příliš bodů na rozdávání. Nicméně z jeho horké půdy se body dolují velice těžko. Čechie Příkosice pak doma přivítá Tlučnou.       

 

AUTOR: JAN VILD



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - F. Melka [-] , J. Černý [-] (85. M. Zlatohlávek [-] ) , D. Rieger [-] (46. M. Novák [-] ) , J. Nedorost [-] , R. Pernica [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Přibík [-] , R. Hoblík [-] , M. Pašek [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - P. Komanec [-] , J. Novák [-] , V. Nový [-] , J. Pour [-] , J. Čada [-] , J. Janout [-] , R. Kaminiecki [-] , T. Pražák [-] , P. Šefl [-] , P. Voříšek [-]

ŽK: 32. F. Melka , 65. J. Přibík , 77. J. Černý - 6. J. Pour , 51. J. Janout , 77. V. Nový , 90. P. Šefl . ČK: 81. J. Janout .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - HRABĚTA Jan (N), FRNKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.