0:3
(0:2)
27. M. Habr
38. M. Habr
78. T. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašice se dál topí na dně, Radnice venku umí


Branky


27. M. Habr , 38. M. Habr , 78. T. Kroc
0

Strašice i po tomto kole zůstávají na poslední příčce, dvakrát jejich obranu překonal Habr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Habr měl svůj den

Na velmi těžkém terénu hned v 1.min. domácí nebezpečně vystřelili, ale brankář Spěváček střelu dokázal vyrazit na roh. Hosté postupně získávali územní převahu a ve 20.min. Polášek z otočky střílel nad branku domácích. V 27. minutě radnický Habr střelou zpoza vápna trefil šibenici a Radnice vedly - 0:1.V 38. minutě Kroc  dobře zahrál rohový kop a Habr hlavou zvyšoval 2:0 pro hosty.

 

Kroc dal krásnou třetí branku

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a měli gólovou příležitost, kterou nevyužili. Hosté však byli nadále lepším týmem a hrálo se převážně na polovině domácích. Strašice se snažily ohrožovat branku hostů z rychlých brejků , ale bez střeleckého efektu.  V 78.min. radnický Kroc krásnou střelou od břevna z 20 metrů zvýšil na 3:0 pro hosty.

 

V 84. min. se v brankové příležitosti ocitl hostující Bělohlávek, ale brankář jeho střelu vyrazil. V 86.min. po rychlé akci postupoval Habr sám na brankáře, ale střílel těsně vedle branky domácích. Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou hostů.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Radnice
David Fuksa: "V tomto utkání se potvrdilo, že Radnicím se zatím lépe daří na hřištích soupeřů. Byli lepším týmem a po zásluze si ze Strašic odváží důležité vítězství."



Sestavy


TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - M. Šípek [-] , T. Krákora [-] (46. Z. Rolinec [-] ) , Š. Huttr [-] , M. Huttr [-] , V. Šlapák [-] (74. J. Loub [-] ) , J. Vildmon [-] , M. Giňa [-] , P. Pospíšil [-] , R. Štych [-] , J. Hrách [-]

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , M. Krč [-] , V. Melich [-] - J. Esterka [-] , K. Janata [-] (66. D. Krč [-] ) , T. Kroc [-] - P. Loukota [-] (59. M. Bělohlávek [-] ) , M. Habr [-] , F. Polášek [-] (88. J. Koželuh [-] )

ŽK: 70. Š. Huttr - 80. V. Melich .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - ŠLAJS Jakub, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.