Radnice předvedly v Malesicích výborný výkon


Branky


0

V útočně laděném zápase nakonec padlo šest branek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Esterka mířil přesně

V úvodu utkání se oba týmy dostaly do střeleckých příležitostí, ale nedokázaly je využít. První se radovali hosté, když se ujali vedení 1:0 gólem Poláška po rohovém kopu. Domácí měli územní převahu a v 34. min. nebezpečně ohrozili branku soupeře po přímém kopu. Radničtí odpověděli tvrdou střelou Palečka a šancí Loukoty. V 45. min. radnický kapitán Esterka z přímého kopu trefil šibenici a hosté vedli 0:2.

 

Hosté už náskok nepustili

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a hned v 46. min. snížili střelou Kováře z malého vápna na 1:2. Domácí měli převahu, ale Radnice hrozily z brejků. V 53. min. unikl Polášek a hosté vedli 1:3. Domácí pokračovali v tlaku a 64. min. Otýs střelou z přímého kopu snížil na 2:3. V 79.min. výborně střelu domácích zlikvidoval brankář Korner. V 84. min. Radnice využily rychlý protiútok , když unikl Cozl a obloučkem přehodil brankáře Malesic a upravil stav utkání na konečných 2:4 pro hosty.

 

 

V tomto  utkání  hosté předvedli velmi dobrý výkon,  dobře bránili a z rychlých protiútoku si dokázali vytvořit střelecké příležitosti, které ve druhé půli dokázali využít. Domácí měli také brankové příležitosti, které však nedokázali proměnit. Vítězství hostů je překvapivé a zasloužené. Do Radnic tak putují důležité body.

 

Radničtí hráči podali bojovný a velmi dobrý výkon, utkání odjezdili a všichni zaslouží obrovskou pochvalu. Velmi dobře zachytal Korner a na nezvyklém místě výborně zahrál dirigent týmu Fencl.

 



Sestavy


TJ Sokol Malesice
M. Šoltys [-] - M. Nachtmann [-] , L. Hofmeister [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , J. Kovář [-] , J. Svoboda [-] , S. Hora [-] , O. Pondělík [-] (46. M. Betinec [-] ) , T. Nachtmann [-] , T. Čečil [-] (52. J. Buršík [-] )

TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - D. Krč [-] (72. J. Cozl [-] ) , T. Kroc [-] , V. Melich [-] , M. Krč [-] - L. Paleček [-] (88. M. Bělohlávek [-] ) , P. Loukota [-] , J. Esterka [-] - M. Habr [-] , D. Fencl [-] , F. Polášek [-] (85. P. Švajcr [-] )

ŽK: 12. O. Pondělík , 70. T. Nachtmann - 76. F. Polášek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: König Michal - KRAUZ Jan, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.