3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešice přesvědčivě zvládly souboj s Chotěšovem


Branky


0

Jak zápas viděl trenér vítězného celku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a měli jsme poměrně výraznou převahu. Hosté působili trochu odevzdaně a my toho dokázali využít ke vstřelení úvodní branky, kdy se poprvé dokázal prosadit David Vaněček a zahájil tak svůj dnešní střelecký koncert. Pak jsme ale již tradičně ubrali a pustili do hry také hosty. Ti mohli srovnat stav utkání po střele z VPK, Franta střelu ještě stačil vytlačit na tyč a dobíhající útočník hostů v dorážce branku netrefil. Další šanci na vstřelení branky měl opět David Vaněček, ale prováhal ten nejvhodnější okamžik pro zakončení a jeho střelu stačili obránci zablokovat. Skórovat mohli také hosté, ale Franta v bráně předvedl důležitý zákrok.

Druhý poločas

Do druhého poločasu jsme museli prostřídat již tak zdecimovanou sestavu. Do hry opět naskočil Franta Šašek a ukázal, že to co mu chybí v pohybu, nahrazuje svým fotbalovým přehledem a dokazuje, jak moc nám chybí uprostřed pole takhle zkušený hráč. Pak musel pro zranění střídat Jan Hnojský a bylo jasné, že v tomto složení už se budeme soustředit jen na to abychom neinkasovali branku a budeme spoléhat na nějaký rychlý brejk. Hosté dokazovali, že jsou hodně fotbaloví, hodně akcí hráli na jeden, dva doteky, ale my je do nějakých vyložených šancí nepouštěli. Naopak jsme se po dobrém presinku dostali do rychlého protiútoku a David ve své další šanci nezaváhal a vedli jsme o dvě branky. Svůj hattrick završil o pár minut později, kdy Michal Buchta vystřelil z hranice velkého vápna, brankář střelu jen vyrazil před sebe a dobíhající David to hezky uklidil pod víko. Pak už se zápas jen dohrával.

 

Zdroj: http://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): Dnes jsme zvládli velmi důležité utkání se soupeřem, který ukazoval svoji fotbalovou kvalitu. Naštěstí jsme nepustili vedení v zápase, tak jak se nám to během podzimu několikrát stalo. Nebýt těchto kolapsů, mohli jsme mít v tabulce o pár bodíků víc a ty by se nám teď náramně hodily. Jak jsme psal minule, na jaře se pokusíme o zázrak a zkusíme zachránit pro Hradešice 1.B třídu. Střed tabulky je celkem vyrovnaný a my zase tolik bodů neztrácíme. Takže pokud přes zimu pořádně potrénujeme, ten zázrak zase není tak nereálný. Mužstvo by potřebovalo doplnit o zkušeného harcovníka, který zklidní mladíky kolem sebe. Máme totiž opravdu hodně mladý tým/dnes odehráli téměř celý zápas patnáctiletí bratři Frančíkové/ a děláme v utkáních zbytečné chyby, které soupeři dokáží potrestat. Na jaře už budeme o něco otrkanější, takže nic nevzdáváme a o záchranu se ještě popereme.




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - P. Melka [-] , L. Šmrha [-] , M. Buchta [-] , T. Nováček [-] - D. Vaněček [-] , J. Hnojský [-] (67. M. Florian [-] ) , F. Melka [-] (46. F. Šašek [-] ) , M. Frančík [-] (81. L. Mareš [-] ) - L. Melka [-] (83. M. Kodýtek [-] ) , V. Metlička [-] (46. M. Frančík [-] ) -

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - R. Šimka [-] , Z. Hönig [-] , P. Eret [-] , D. Grössl [-] (57. J. Multrus [-] ) - M. Vítek [-] (76. A. Kavka [-] ) , P. Znášik [-] , J. Schamberger [-] , E. Molek [-] - A. Štökl [-] , P. Braun [-] -

ŽK: 86. M. Kodýtek - 86. J. Multrus , 86. R. Šimka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Orlík Vladimír - BUCHTA Jaroslav (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.