1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek nebyl jediným soupeřem pačejovských fotbalistů


Branky


0

V dalším kole zajížděli Pačejovští na horkou půdu do Hrádku a měli velké problémy se složením sestavy. Zranění si vybírají svou daň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas z pohledu hostů

Do utkání jsme herně vstoupili lépe než domácí, ale koncovka byla velmi špatná. Střely Vaška Kláska, Kuby Kláska nebo šance Vaška Stroleného a Pepy Ticháčka volaly určitě po gólech, ale štěstěna se otočila zády. Pak přišla velmi sporná situace, kdy ve vápně hrál domácí hráč rukou, ale píšťalka zůstala němá. Jasná penalta!!! Domácí hrozili jen sporadicky, ale vyloženou šanci měli až v závěru.

 

Na rozdíl od nás oni ji využili. Po chybné rozehrávce se dostal k míči Brabec a poslal míč k tyči a domácí ve 39. minutě šli do vedení. Do konce chybělo pár minut, ale domácí dostali ještě možnost pokutového kopu. Stejná situace, ruka ve vápně, ale rozhodčí neváhá a píská penaltu. Penaltu zlikvidoval Ondra Štěpán, takže jsme šli do kabin z jednogólovým mankem.

 

Ve druhém poločasu se moc hezký fotbal nehrál. Plný nepřesností, tvrdých zákroků a nepochopitelných verdiktů. Hosté už tolik šancí neměli, neboť hra postrádala klid a přesnou přihrávku. Naopak domácí měli dvě vyložené šance, které zlikvidoval vynikající Ondra Štěpán. Závěr se nesl ve velkém náporu hostů, ale vždy proti stál výborný brankář Ryba. Gólově jsme se mohli prosadit po střele Honzy Kodýdka, ale ta jen trefila stopéra domácích.

 

Po gólu volala i dorážka Vaška Kláska z úhlu, která jen těsně minula tyčku domácího brankáře. V poslední minutě jsme si zakřičeli konečně gól, ale rozhodčí odpískal faul na brankáře. Gól nebyl uznán, ale s domácím brankářem se srazil vlastní hráč, který se snažil zamezit střele. Rozhodčí stál blízko celé situaci, ale verdikt byl naprosto nepochopitelný! Gól byl totiž jasně regulérní a jeho verdikt hrubě ovlivnil výsledek utkání!

 

Autor: Zdeněk Voska pro oficiální web klubu TJ Sokol Pačejov



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pačejov
Zdeněk Voska: Zklamání je velké, hořkost značná, ale musíme jít dál. Musíme na tento zápas rychle zapomenout. Věřím, kdybychom proměnili nějaké šance, zápas dopadl úplně jinak. Rozhodčí je jedna věc, ale tolik šancí věc druhá. Vše nejlépe dokumentuje věta nejmenovaného hrádeckého hráče po skončení utkání: "My za to nemůžeme." Nabízí se otázka: "A kdo tedy?!" Fakt je, že takovýto fotbal nikoho nemůže bavit.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - M. Brabec [-] , V. Pojar [-] (12. J. Brabec [-] ) , Š. Gajdečka [-] - M. Kolář [-] , J. Pojar [-] , D. Kojzar [-] (67. V. Skála [-] ) , P. Matějka [-] , T. Matějka [-] (29. A. Štěpán [-] ) - R. Holeček [-] , J. Kutil [-] (86. J. Brabec st. [-] )

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - P. Lávička [-] (65. P. Hosnedl [-] ) , V. Panuška [-] , V. Strolený [-] , J. Klásek [-] (62. J. Kodýdek [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , F. Kába [-] , M. Kubáň [-] , P. Bokr [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mazanec Marek - PRESSL Václav, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.