Utrápený výkon obou celků, po chybách Hradešic se ale radovaly Klatovy


Branky


47. J. Pitel , 62. D. Vonášek (vl.) , 79. T. Rendl - 57. F. Melka (p.)
0

V Klatovech se hrál  zápas dvou celků z konce tabulky a na hřišti to bylo vidět. Oboustranně se hrál fotbal plný nepřesností a svojí kvalitou rozhodně nepřipomínal I.B třídu....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byla jedna velká bída.

 

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Spousta nepřesností a hodně alibismu. Ani domácí na tom nebyli lépe než hosté, a tak jim Hradešice z té bídy pomohly sami. Jednoduchý míč do středu obrany stoper v jednoduché pozici odkopne míč tři metry před sebe přímo do nohy domácího hráče, od toho se míč odrazí k druhému stoperovi, který promáchne a domácí běží sami na brankáře a proměňují. 

 

Po inkasovaném gólu jako by z hostů něco spadlo a začali hrát fotbal jako v minulé sezóně. Lépe kombinovali a dokázali si vytvořit tlak. Z toho pramenily chyby domácího týmu a po faulu ve vápně zahrávaly Hradešice PK, který s přehledem proměnil Franta Melka. V tu dobu byli hosté lepší.

 

 

Jenže domácí předvedli rychlý brejk, na který hosté nedokázali rychle zareagovat a po centru ze strany si vstřelili vlastní branku.

 

Třetí gól dostali Hradešičtí po standardní situaci, kdy centr ze strany podběhl brankář a domácí skórovali do prázdné branky. 

Zdroj: tj-sokol-hradesice.webnode.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hradešice
František Melka - trenér: Oba týmy měly po jedné stoprocentní šanci, ale vstřelit branku se jim nepovedlo. Pokud se mám vyjádřit ke hře našeho týmu, musím se přiznat, že jsem občas nechápal, co jsou někteří hráči schopni na této úrovni vymyslet. Dnešními chybami jsme domácím přinesli vítězství na podnose. Zvláště první poločas byl hrůzostrašný a hrát dobře z celého utkání jen dvacet minut na vítězství nestačí. Jak jsme se shodli s domácím trenérem: utkání, které jsme spolu sehráli na stejném hřišti před dvěma roky ještě jako účastníci okresního přeboru, mělo úplně jinou kvalitu než ta dnešní bída. A to o něčem vypovídá.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - PETRŽELKOVÁ Kateřina, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.