0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání ve prospěch lhotské rezervy rozhodla Kováčova branka


Branky


0

Domácí Hradešice na soupeřovu obranu nevyzrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kováč se prosadil

Zápas začal z obou stran opatrně a obě mužstva se soustředila na poctivou obranu. Hra byla vyrovnaná, ale postupně domácí přebírali iniciativu a s tím také přišla první stoprocentní tutovka, kdy postupoval sám na brankáře Lukáš Zdichynec, ale hostujícího gólmana nepřelstil. Chvilku na to domácí dostali branku po rohovém kopu hostů, kdy nebyli dostatečně razantní při odkopu a v následující trmě vrmě hosté dotlačili míč Kováčem za brankovou čáru. Pak měl ještě velkou šanci Lukáš Mareš, ale z malého vápna míč do branky nedostal. Do konce poločasu se Hradešičtí snažili skóre zápasu vyrovnat, ale byli bez nápadu a v jejich hře bylo spoustu nepřesností.

Hosté výhru ubránili

Druhý poločas začali domácí dobře a hned v úvodu postupoval sám na brankáře střídající Vašek Kotiš, ale ani on na brankáře nevyzrál. Hosté se soustředili na ubránění výsledku a prakticky celý druhý poločas se hrál jen na jednu branku. Jenomže držení míče je jedna věc a vytvoření si příležitostí věc druhá. Hosté čekali na případný brejk a v situaci, kdy domácí v zadních řadách hráli na riziko, se jim taková příležitost naskytla, ale ani oni nedokázali svoji velkou šanci proměnit. Vyrovnat stav utkání mohl opět Kotiš, který opět postupoval sám na brankáře, ale ani do třetice branku dát domácí nedokázali. Vyrovnat se jim nepodařilo ani při závěrečném náporu, kdy zahrávali několik standardních situací. 

 

Zdroj: tj-sokol-hradesice.webnode.cz

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): "Pokud jsme se chtěli posunout do klidného středu tabulky, museli jsem dnes bezpodmínečně zvítězit. To se nám bohužel nepodařilo, a tak zůstáváme v tabulce na chvostu s pouhými třemi bodíky. V létě skončili u našeho týmu Jakub Melka, Olda Starec, David Novák a tyto hráče se nám zatím nepodařilo kvalitativně nahradit. Navíc máme na marodce Vaška Metličku, Tomáše Nováčka, Jirku Kopala, po dvou měsících se konečně začíná zapojovat Lukáš Melka, se sebezapřením nastupují do zápasu David Vaněček a Lukáš Šmrha. Dan Vonášek se ještě vůbec nezapojil do fotbalového dění od barážových utkání. Z toho plyne, že každé utkání hrajeme v jiné sestavě a to platí hlavně pro důležité posty ve stoperech. Míra Šmrha dnes odehrál dobré utkání, ale už teď vím, že v Klatovech nám bude chybět a opět přijde na řadu čarování se sestavou. Navíc musí hrát stopera Honza Hnojský, který si tam sice odehraje svoje, ale my tím ztrácíme kreativitu v naší středové řadě a chybí nám pak překvapivá přihrávka a vytvoření dobré pozice pro spoluhráče. Absolutně nám nefungují krajní hráči, kteří mají svým pohybem a aktivitou připravovat šance pro naše útočící hráče, a tak se stane, že za celý zápas nevystřelíme ani jednou na branku. Důvod je jasný. Poctivě trénuje jen polovina mužstva, zbytek nebere fotbal až tak vážně a nějaký důvod pro neúčast se vždycky najde. Proč taky trénovat, když je málo lidí a když přijdu, tak hraju. Jenže na hřišti je každý takový tréninkový výpadek vidět a pak se tito hráči nemohou cítit ukřivdění, když jsou za svůj fotbalový projev kritizovaní. Příští týden zajíždíme do Klatov, kde se bude opravdu hrát o poslední flek v tabulce. Bohužel nemáme štěstí v rozlosování soutěže, kdy hrajeme třetí týden s B týmy a jejich Áčka už mají svá utkání za sebou, takže nastupují v posílené sestavě. Třeba teď za Lhotu hráli čtyři hráči, kteří nastoupili v sobotu z za A tým v krajském přeboru. Na to se ale nemůžeme vymlouvat, taková utkání musíme prostě zvládnout."




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - M. Melka [-] , M. Šmrha [-] , L. Šmrha [-] (72. L. Melka [-] ) , J. Hnojský [-] - V. Panuška [-] , P. Melka [-] , L. Mareš [-] (46. V. Kotiš [-] ) , M. Buchta [-] - L. Zdichynec [-] , F. Melka [-] -

TJ Sokol Lhota B
F. Šteffel [-] - Z. Paul [-] (31. J. Fürbacher [-] ) , P. Salák [-] , S. Litaev [-] , P. Nový [-] , M. Cink [-] , L. Böhm [-] (74. J. Švík [-] ) , R. Kováč [-] (86. M. Varga [-] ) , M. Kučera [-] , J. Záhrobský [-] , F. Rohrer [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - MIFKOVÁ Hedvika, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.