3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov promrhal proti Stráži dvougólový náskok a zvítězil až na penalty


Branky


0

Fotbalisté Meclova byli proti Stráži velkým favoritem a tuto úlohu nejprve i potvrzovali, když šli do vedení 2:0. Poté však polevili a o záchranu bojující Stráž góly na konci prvního a na začátku druhého poločasu vyrovnala. Trápící se domácí se probudili až v závěrečné čtvrthodině, ovšem rozhodnout v řádné hrací době už nestihli. Meclovští se tak museli spokojit se dvěma body za výhru na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov začal lépe, těsně před přestávkou se však hosté vrátili do zápasu

Fotbalisté Meclova chtěli po osmi výhrách v řadě setnout také trápící se Stráž. A v úvodu to vypadalo, že nebudou mít se svým soupeřem větší problémy. Domácí byli aktivnější a už ve 12. minutě je poslal do vedení jejich ofenzivní tahoun Jevgenij Čižikov. Když se navíc ve 35. minutě prosadil také Martin Kubica, zdálo se, že zbytek utkání bude jen o výši skóre. Krátce před přestávkou však zaváhala domácí obrana a její hrubku potrestal snížením na 2:1 David Vitoň.

Druhý poločas Meclovu nevyšel. Hosté ještě neproměnili penaltu

Do druhé půle vstoupili domácí velmi špatně. Hosté je přehrávali lepším pohybem a v 53. minutě se prosadil opět David Vitoň. A nemuselo zůstat jen u tohoto gólu. Hosté totiž byli i nadále aktivnější a dokonce neproměnili pokutový kop, který zlikvidoval brankář Meclova Regenda. Domácí opět přidali až v poslední čtvrthodině, kdy se jim podařilo soupeře zatlačit, a několikrát byli blízko rozhodnutí zápasu. Jednou se už dokonce radovali, ovšem rozhodčí jejich gól nakonec neuznal.

Dramatické penalty pro Meclov

Penaltový rozstřel přinesl poměrně dramatickou podívanou. Nakonec v něm uspěli výsledkem 7:6 domácí, kteří tak alespoň částečně splnili roli favorita utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Tomáš Černý (vedoucí mužstva): „Moc dobře jsme nehráli, v podstatě to byl od všech špatný výkon. První poločas ještě ušel, tam jsme vedli 2:0 a měli více ze hry. Před přestávkou jsme dostali gól po naší chybě v obraně a na začátku druhé půle soupeř i vyrovnal. Místy pak byli lepší, ale je fakt, že v průběhu první půle jsme měli vést klidně 4:0 nebo 5:0. Místo toho to dopadlo tak, že to došlo až na penalty. Ve druhém poločase jsme si prvních dvacet minut nebyli schopní přihrát, tam bylo všechno špatně. Až posledních 15 minut jsme je tlačili, kdy jim to tam létalo kolem brány a rozhodčí nám i neuznal jasný gól. V podvědomí hráčů mohlo být to, že jsme hráli proti předposlednímu týmu tabulky a trochu to podcenili.“




Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Suchý [-] , M. Nidl [-] , J. Čižikov [-] , J. Beran [-] , J. Malík [-] , R. Kopperberg [-] , P. Vogeltanz [-] , V. Kafka [-] (78. A. Stodola [-] ) , M. Kubica [-] , M. Obdržálek [-]

TJ SOKOL Stráž z.s.
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] - M. Novotný [-] , R. Ebenhöh [-] - B. Borys [-] , K. Pták [-] (88. P. Svoboda [-] ) - M. Jedlička [-] , D. Karban [-] , D. Rubant [-] (87. J. Andrle [-] ) , F. Veselý [-] , D. Vitoň [-]

ŽK: 53. J. Malík - 38. F. Veselý , 40. D. Vitoň , 60. V. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Regenda - D. Vitoň .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hálek Pavol - VÁCHAL Jindřich (N), RADA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.