V. Kovář 23.
V. Sláma 53. (p.)
J. Pelán 61. (vl.)
J. Čech 62.
V. Kovář 87.
5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy podruhé v řadě nadělovaly, Chodová Planá si odvezla „bůra“


Branky


23. V. Kovář , 53. V. Sláma (p.) , 61. J. Pelán (vl.) , 62. J. Čech , 87. V. Kovář - 63. M. Šmolík
0

V 11. kole soutěže proti sobě nastoupily týmy s velmi rozdílnou aktuální formou. Zatímco Chodová Planá v předchozích dvou zápasech vysoko prohrála, tak Kozolupy naposledy nastřílely šest gólů Stráži. Střeleckou pohodu si přenesly i do soboty a trápícího se soupeře přehrály 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil Kovář

Hosté si chtěli napravit reputaci po předchozích dvou zápasech, v nichž inkasovali hned 13 gólů. Potupná byla zejména domácí porážka 0:8 s Bělou. Kozolupy ale naposledy vysoko vyhrály ve Stráži a podobný výkon chtěly předvést i v sobotu.

 

Chodová Planá hodně spoléhá na střelce Chvala, ale domácí obránci se na něho od začátku zápasu zaměřili a dokázali tohoto fotbalistu velmi dobře pokrývat. I tak se autor 14 gólů v této sezóně dostal k několika nebezpečným střelám, které si ale cestu do brány nenašly. To ofenzivní hráči Kozolup se do šancí dostávali mnohem snadněji, střelecky přáno však nebylo zejména Jakubovi Čechovi, jenž neproměnil hned několik dobrých příležitostí. Udeřilo tak až z poslední ze série domácích šancí, ve 23. minutě poslal Sokol do vedení Vojtěch Kovář. To byl také jediný gól v prvním poločase.

Po změně stran se domácí rozstříleli

Hned v úvodu druhého dějství neproměnil další dvě tutovky Čech, který neuspěl tváří v tvář brankáři Pirkovi. V 53. minutě však přišel pokutový kop a z něho už Vojtěch Sláma zdvojnásobil vedení Kozolup. Po hodině hry si navíc srazil míč do vlastní sítě Jindřich Pelán a jen o minutu později se konečně dočkal také aktivní Jakub Čech – 4:0. Hosté snížili hned po rozehrávce, prosadil se Milan Šmolík, ale to byla také jejich labutí píseň v tomto duelu. V další korekci skóre pak hostům zabránil brankář Radek Šašek, který pochytal několik jedovatých střel Pavla Chvala. Domácí tak mohli dohrát utkání s klidem a 87. minutě uzavřel skóre na konečných 5:1 muž, který ho tako otevřel – Vojtěch Kovář.

 

Kozolupy se rozehrávají k dobrým výkonům a směřují do klidnější části tabulky. To v Chodové Plané mají o třetí vysoké porážce v řadě o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): „První půle byla vcelku vyrovnaná. My jsme na začátku pálili šanci za šancí, měli jsme jich snad pět, ale proměnili až tu poslední. Hlavně já jsem pálil, co se dalo. Diváci říkali, že to bylo hezké utkání. My se snadněji dostávali do šancí, oni hrozili hlavně přes Chvala, který tam měl několik střel. Druhá půle navázala na tu první. Já šel dvakrát sám na gólmana, ale tentokrát mi asi nebylo přáno. Přesto jsme navýšili skóre až na 4:0. My jsme měli spoustu šancí, oni hrozili hlavně přes Chvala. Chtěl bych pochválit našeho gólmana Šaška, který mu chytil asi čtyři gólové střely.“




Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - P. Mráz [-] , J. Bozděch [-] , J. Fikar [-] , M. Maštalíř [-] - P. Pancurák [-] , V. Sláma [-] , J. Hucl [-] , J. Martínek [-] (68. J. Beran [-] ) - J. Čech [-] , V. Kovář [-] -

TJ Slavoj Chodová Planá
B. Pírka [-] - V. Benedikt [-] (66. J. Plecitý [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , K. Petrželka [-] , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , M. Šmolík [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 63. V. Kovář , 78. P. Mráz , 82. J. Čech - 25. V. Benedikt , 66. J. Pelán , 80. J. Plecitý .
Hráči zápasu: R. Šašek , V. Kovář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Burda Václav - SLADKÝ Stanislav, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.