1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bojovné utkání gól nepřineslo, Stráž porazila Horšovský Týn až na penalty


Branky


0

Fotbalisté Stráže nedokázali v utkání proti předposlednímu Horšovskému Týnu ani jednou skórovat a museli se tak spokojit se dvěma body za vítězství po penaltovém rozstřelu. Diváci viděli spíše bojovné utkání s minimem šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho moc nenabídl

Stráž před týdnem předvedla, i přes porážku, v Boru velmi sympatický výkon a na to chtěli její fotbalisté navázat v domácím duelu proti předposlednímu Horšovskému Týnu. Utkání se však neslo v opatrném duchu a ofenzivní hráči se proti dobře organizovaným obranám těžko prosazovali. Domácí navíc přišli o klíčového útočníka Miloslava Jedličku, který musel ve 34. minutě pro zranění opustit hrací plochu. Nebylo tak divu, že se do šaten odcházelo za bezgólového stavu.

Ani druhá půle rozhodnutí nepřinesla

Po změně stran byl k vidění prakticky stejný obraz hry. Hrál se bojovný fotbal, kterému nechybělo nasazení, ale fotbalovost na obou stranách scházela. Šance se tak téměř nerodily a duel dospěl až do penaltového rozuzlení.

V penaltách byli šťastnější domácí

Druhý bod pro sebe nakonec utrhli fotbalisté Stráže. Zatímco na domácí straně nezaváhal ani jeden z exekutorů, tak jeden ze střelců Dynama bránu soupeře přestřelil. Stráž tak zvítězila na pokutové kopy 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (vedoucí mužstva): „Zápas spíše rozhodovaly obrany než útoky. Mysleli jsme na vítězství, ale nebyli jsme tak herně vyspělí jako před týdnem v Boru, kde jsme si vytvořili mraky šancí, ale nakonec nezískali ani jeden bod. Teď jsme hráli tak, abychom nedostali gól a byly z toho dva body. Chtěli jsme ale všechny tři. Bohužel se nám zranil Sláva Jedlička a nevíme, na jak dlouho bude mimo.“




Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Borys [-] , V. Svoboda [-] - M. Novotný [-] , M. Jedlička [-] (34. L. Ondřich [-] ) , R. Ebenhöh [-] - B. Borys [-] , K. Pták [-] (80. J. Andrle [-] ) - F. Veselý [-] , D. Vitoň [-] , D. Rubant [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - M. Mleziva [-] (80. Š. Beneš [-] ) , V. Rada [-] , J. Jurko [-] , M. Šutek [-] , M. Čedík [-] - D. Pták [-] , V. Šperl [-] , J. Černík [-] - O. Mothejzík [-] - M. Konopík [-]

ŽK: 45. D. Rubant , 47. F. Veselý - 25. J. Jurko , 90. O. Mothejzík .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - PETRŽELKA František, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.