0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Košutka nedala Mrákovu žádnou šanci a bez problémů si došla pro tři body


Branky


0

MRÁKOV – Těžký a měkký terén čekal na fotbalisty obou celků. Hřišti bylo ale navzdory počasí a ročnímu období připravené dobře. Domácí brzy prohrávali a Košutku už dohnat nedokázali, neb síť za zády Frémunda nerozvlnili ani jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté mohli vyhrát první půli mnohem větším rozdílem

Od úvodního hvizdu bylo vidět, že hráči Košutky hrají s větší chutí, a že si přijeli pro tři body. První šanci měl T. Pekník po přiťuknutí Trinera, ale v rozhodující fázi uklouzl a jeho zakončení tak bylo velmi slabé. V šesté minutě už ale hosté skórovali. Oba hráči z předchozí situace si prohodili role a Daniel Triner po přihrávce T. Pekníka otevřel skóre – 0:1. O dvě branky to mohlo být už v 10. minutě, ale T. Pekník po vyražené střele Kovaříka nedokázal trefit prázdnou bránu. Agilní Tomáš Pekník byl v další šanci ve 20. minutě, kdy předvedl akci se svým bratrem Janem, ale první zmiňovaný opět ve 100 % příležitosti přestřelil. Pět minut nato následovala další velká šance, kdy se šikovně uvolnil ve vápně Triner, ale při střele dal přednost razanci místo technice a následně toho litoval, protože bránu přestřelil. 

Tomáš Pekník se přeci jen trefil

Druhá polovina začala opět šancemi na straně Košutky. Kovařík šel po minutě hry do samostatného úniku, ale situaci vyhodnotil špatně, když vystřelil už před vápnem, a to ještě velmi slabě, takže ze šance opět nebylo nic. Skóre se měnilo v 50. minutě, kdy Tomáš Pekník střílel z přímého kopu a míč zapadl na zadní tyč – 0:2. Poté hosté přestali nesmyslně hrát a do hry se dostal také Mrákov, který doposud neměl vůbec nic. Snížení mohlo přijít po hlavičce domácího útočníka, ale Frémund mu radost z gólu překazil skvělým zákrokem. Další šanci za minutu neproměnil jeden z domácích, když z malého vápna zamířil vedle levé tyče. Následně se hosté vzpamatovali a opět začali hrát to, co je zdobilo v první půli. Kombinační hrou se opět dostávali do šancí a jednu v 87. minutě využili. Rychlý protiútok táhl T. Pekník, který přihrál na vápno Jakubu Chabrovi, jenž přesnou střelou k tyči uzavřel gólový účet zápasu – 0:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Zasloužené vítězství, které jsme ovšem nebýt naší nemohoucnosti v zakončení mohli rozhodnout mnohem dříve. Být poločas 0:4, nikdo by se asi nemohl divit. Chci pochválit celý tým za bojovnost, která tolik chyběla v minulém týdnu při blamáži s Bukovcem. Trochu pokárat musím našeho útočníka Tomáše Pekníka, který nepochopitelně změnil svůj předzápasový rituál, zůstal před zápasem večer doma u televize a pak mu to pochopitelně nestřílelo. Naštěstí to napravil cestou zpět v autobuse a pak si ve městě povídal s náhodnými kolemjdoucími. Chlapi, díky za skvělý půlrok.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - J. Dufek [-] , P. Rybár [-] , P. Vondraš [-] , L. Čermák [-] - V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , J. Stýskal [-] , P. Michálek [-] , M. Smazal [-] (61. V. Eliáš [-] ) , A. Kopecký [-] -

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Kalaš [-] , F. Řežábek [-] (72. J. Hemzáček [-] ) , F. Fikar [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (81. J. Chabr [-] ) , T. Pekník [-] (86. M. Primas [-] ) , L. Kovařík [-] (88. D. Frýdl [-] ) , J. Pekník [-] , J. Holec [-]

ŽK: 51. P. Macht .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Pena Miroslav - HÁJEK Zdeněk, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.