J. Kellner 16. (p.)
1:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov zvítězil na hřišti Bukovce a přezimuje na čele s minimálně pětibodovým náskokem


Branky


16. J. Kellner (p.) - 12. L. Leitl , 23. L. Leitl (p.) , 26. J. Pfeifer , 30. M. Wolf , 83. T. Čadek
0

BUKOVEC – Domácí fotbalisty čekal zřejmě nejtěžší duel sezony, přijel totiž dosud neporažený Tlumačov. Domácí drželi krok s favoritem čtvrt hodiny, poté hosté nasázeli během dalších patnácti minut tři branky a bylo jasné, kdo bude brát tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Leitl poslal Tlumačov nádherným lobem do vedení

Domácí vstoupili do utkání překvapivě lépe, když mohli v rozmezí dvou minut vstřelit dvě branky. V osmé ani v desáté minutě však neuspěli, a tak trestal hostující Tlumačov. Luděk Leitl předvedl ve dvanácté minutě velkou fotbalovou parádu, když ze vzdálenosti čtyřicet metrů přehodil domácího brankáře Míčka, a poslal tak Tlumačov do vedení – 0:1. Čtyři minuty nato Bukovec srovnal ze sporně odpískané penalty, kterou proměnil Jiří Kellner 1:1. Penalta se pískala i na druhé straně, a i tlumačovský hráč ve zkoušce nervů uspěl. Svůj druhý zásah v utkání si připsal Luděk Leitl – 1:2. V šestadvacáté minutě pak pálil ostrými hostující Jan Pfeifer, který z krátké vzdálenosti poslal Tlumačov do dvoubrankového vedení – 1:3. Na poločasových 1:4 pak upravoval přesně po půl hodině hry Martin Wolf, který chytře umístil svou hlavičku a nedal tak Míčkovi šanci zasáhnout. 

Čadek upravil na konečných 1:5

Druhý poločas už byl gólově skoupý. Oba celky měly šance, které mohly skončit gólem, ale oba brankáři své týmy podržely. Jedinou branku ve druhém poločase vstřelili hosté z Tlumačova ve třiaosmdesáté minutě, kdy se po rychlém protiútoku střídajícího Josefa Hrušky a Tomáše Čadka prosadil právě druhý jmenovaný – 1:5. Utkání tak skončilo vysokým vítězstvím Tlumačova, který na přezimuje na čele tabulky s luxusním náskokem.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Tlumačov
Radek Šindelář, TJ Start Tlumačov: Dnešní zápas rozhodla naše efektivita v koncovce. Bukovec byl v kombinaci hlavně ve druhé půli velmi dobrý, ale nevyužil své šance. To bylo hlavním rozdílem mezi oběma týmy. Nám do konce podzimu zbývá ještě dohrávka s Černicemi, kterou bohužel musíme sehrát na UMT. Pokusíme se vyhrát a potěšit naše fanoušky, trenéry, a hlavně našeho vedoucího Milana Poláka.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - P. Podzimek [-] , J. Havelka [-] (80. M. Žemlička [-] ) , J. Sluka [-] - T. Bláha [-] , J. Nový [-] , J. Kellner [-] , S. Kaše [-] , J. Zíka [-] (41. K. Pitlík [-] ) - F. Vraštil [-] , J. Valenta [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] (75. J. Brichcín [-] ) , M. Tesař [-] - L. Leitl [-] (81. J. Forst [-] ) , J. Minařík [-] (82. T. Čadek [-] ) - M. Wolf [-] (80. J. Hruška [-] ) , J. Pfeifer [-] - J. Bárta [-] , M. Frček [-] , L. Hruška [-]

ŽK: 88. J. Valenta .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Bureš Jiří - ŠIŠKA Pavel, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.