3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice trochu překvapivě porazily Bolevec a přezimují na desáté příčce


Branky


0

ŽICHOVICE - Favoritem utkání byli hosté z Bolevce, kteří měli šanci předstihnout Mochtín a přezimovat tak na třetí příčce. Domácím se ale povedl skvěle první poločas, ve kterém nasázeli soupeři tři branky. Svůj vysoký náskok udrželi i ve druhé půli a radovali se z vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí opanovali první půli

Domácí svou aktivitou v prvním poločase absolutně zastínili hostující tým, když hned v 9. minutě poslal domácí do vedení Gustav Bujok, který dostal do sítě dlouhý aut – 1:0. Ve 32. minutě po centru z levé strany se opět prosadil důrazný Bujok a domácí už vedli o dvě branky – 2:0. Hosté v tuto chvíli nevěděli, co mají dělat, přestali hrát fotbal, začali se více věnovat rozhodčímu než svému výkonu. Toho opět domácí využili ve 43. minutě, když po dlouhém nakopu R. Beneše se zjevil za obranou Ondřej Chalupa, který postupoval sám na brankáře a své sólo umístěnou střelou k tyči proměnil – 3:0. Domácí tak zaslouženě opanovali první poločas. Za zmínku ještě stojí neproměněná 100 % šance domácího Šimáčka, který ze 2 metrů přestřelil jak prázdnou branku, tak síť za brankou. 

Bolevec byl lepší, měl šance, ale skórovat nedokázal

Ve druhém poločase se hosté probrali a začali domácí přehrávat. Navzdory tomu, že brzy dostali zbytečnou červenou kartu byli lepším týmem a tvořili si i vyložené brankové šance. Za zmínku stojí například pokus M. Bublíka, který se pokoušel z otočky chytře přehodit domácího gólmana, který však jeho lob vytěsnil na břevno. V 69. minutě se síly na hřišti vyrovnaly, když červenou kartu dostal P. Rojík, kterému se podařilo během 20 minut nasbírat dvě žluté karty. V této době již na hřišti dominovali hosté, avšak gólově se nedokázali prosadit. Nevyužitá také zůstala šance hostujícího útočníka, který postupoval sám na brankáře, který však jeho umístěnou střelu vytáhl mimo branku. Jako další postupoval na domácího brankáře hostující kapitán Pelnář, který se snažil udělat brankáři kličku, se kterou však neuspěl a míč mu byl vypíchnut. Domácí dobíhající hráč však útočníka ve vápně fauloval a následovala penalta. Z ní se však opět hosté neprosadili, a tak se během zápasu z gólu neradovali a domácí brali výhru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Jakub Kozlík, brankář TJ Žichovice: Po kvalitním prvním poločasu bereme cenné 3 body. I když jsme po poločase asi trochu polevili a pustili hosty do hry, gól jsme již nedostali a udělali jsme si tak radost na následující dokopnou.




Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - V. Jech [-] , O. Chalupa [-] , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (13. P. Bláha [-] ) , R. Beneš [-] , P. Rojík [-] , G. Bujok [-] (84. L. Mourek [-] ) , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] (87. L. Stulík [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Hackr [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] (58. M. Fictum [-] ) , J. Hibler [-] (73. L. Ficu [-] ) , L. Běl [-] , M. Soukup [-] , P. Greif [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 49. P. Rojík , 64. O. Musil , 80. J. Jiřík - 37. L. Běl , 44. M. Bublík , 44. M. Pelnář , 77. M. Soukup , 79. M. Fictum . ČK: 69. P. Rojík - 50. L. Běl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valenta Martin - ČERMÁK Vladimír, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.