2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk těsně porazil Mrákov


Branky


0

Devátý Nepomuk přivítal třináctý Mrákov, který ve druhé polovině sezóny hraje o poznání lépe a sbírá body. Nepomučtí ale celý zápas tahali za delší konec provazu a Mrákov těsně porazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šafanda poslal Nepomuk do vedení

Skóre zápasu otevřel ve dvanácté minutě Marek Šafanda. Standardní situaci z pravé strany zahrával Kozák, ve vápně našel Tomáše Voráčka, který sklepl na malé vápno na Šafandu, který hlavou poslal Nepomuk do vedení – 1:0. Nepomučtí mohli svůj gólový účet navýšit hned o pár minut později, ale Michal Baran nepotvrdil roli střelce a dvě své šance, kdy byl sám před brankářem, neproměnil. Mrákovští, kteří byli bez svého nejlepšího střelce Pavla Váchala, který měl autonehodu, si vytvořili první šanci ke konci první půle, ale branku minuli, a tak první půli vyhráli domácí.

Duffek srovnal, ale Nepomuk šel zásluhou Šafandy opět do vedení

Do druhé poločasu vstoupili lépe domácí, kteří zásluhou Jakuba Vosyky mohli jít do dvoubrankového vedení, ale Vosyka po krásném křižném balónu jen těsně minul. Další gólovku měl Kašpar, ale ani on brankáře Korbu nepřekonal. Zahazování velkých šancí potrestali hosté ve třiasedmdesáté minutě, kdy se dostali do rychlého protiútoku, který zakončil Tomáš Duffek a bylo srovnáno 1:1. Domácí se ale brzy dostali zpět do vedení. V sedmasedmdesáté minutě se dostal k míči ve vápně Marek Šafanda a ani podruhé v zápase se nemýlil – 2:1. Domácí zbývající minuty ubránily a poskočily na osmou příčku před plzeňskou Košutku, která svůj duel s Bukovcem prohrála.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: Náš výkon nebyl ideální, ale i tak jsme konečně dokázali přerušit sérii domácích porážek a potěšit v posledním letošním domácím zápase naše fanoušky vítězstvím za tři důležité body.




Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (88. D. Šmíd [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] (84. M. Baran [-] ) , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , J. Dufek [-] , L. Čermák [-] - J. Stýskal [-] , J. Zdráhal [-] , M. Smazal [-] (67. P. Vondraš [-] ) , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , P. Michálek [-] (46. V. Vojtko [-] ) , A. Kopecký [-] -

ŽK: 22. P. Panc , 26. J. Kalabza , 90. M. Baran - 23. P. Michálek , 82. A. Kopecký .
Hráči zápasu: M. Šafanda .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Jakš Jan - BRŮHA Radek, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.