0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:30

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zruč potřetí za sebou neinkasovala, tentokrát porazila Bolevec


Branky


55. L. Husník , 61. M. Polák , 67. A. Král , 72. K. Kazda
0

BOLEVEC - Bolevec se třemi vítězstvími v zádech narukoval proti Zruči, které se rovněž výsledkově i herně velmi daří. Hosté navíc poslední dva zápasy odehráli bez inkasované branky a tuto sérii prodloužili sobotním utkáním v Bolevci, který porazili o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Se Zručí jsme vždy hráli vyrovnaná utkání, často v nich rozhodl jediný gól. První poločas nasvědčoval tomu, že se toto pravidlo zase potvrdí, hrál se vyrovnaný zápas, obě obrany dokázaly včas přerušovat slibně se rozvíjející akce. První poločas tak příliš šancí nenabídl. My jsme se snažili hlavně o rychlý přechod do útoku, Zruč zase spoléhala na centry ze stran na vysoké útočníky. První pološanci jsme si vytvořili my, brankář hostí vyběhl proti dlouhému nákopu a dokázal odkopnout před dobíhajícím Zítkem, ale balon nasměroval pouze na Bublíka, který se z první snažil trefit odkrytou hostující svatyni, jeho střela byla sice přesná, ale chyběla jí razance takže brankář hostí neměl problém se vrátit a míč v poklidu sebrat. Hosté posílali do vápna jeden centr za druhým, ale naše obrana, někdy i se štěstím, dokázala odolat. Přesto se po jednom centru hostující hráč dostal k nebezpečné hlavičce, ale brankář Kalčík nás podržel důležitým zákrokem. Naši největší šanci jsme si schovali na konec poločasu, Zítek poslal centr ze strany, ve vápně si míč zpracoval Pelnář a vystřelil, ale jeho střela jen lízla tyč hostující branky. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Zruč si otevřela střelnici

V druhém poločase pak přišel náš totální kolaps. Začátek poločasu sice opět nabídl vyrovnanou hru, ale jen do prvního gólu hostí. Hosté nás dokázali vykombinovat na straně hřiště, odtud přišel přízemní centr před bránu a ten dokázal hostující Lukáš Husník o tyč zužitkovat - 0:1. Od této chvíle byl na hřišti jen jeden mančaft a další góly v naší síti na sebe nenechaly dlouho čekat. Nejprve krásnou střelou z dvaceti metrů, kterou se prezentoval Matěj Polák, hosté zvýšili na 0:2, poté jsme propadli při bránění rohového kopu a zcela osamocený Adam Král zvýšil už na 0:3. Chtěli jsme se pokusit o kontaktní gól, kterým bychom zápas ještě zdramatizovali, ale v útoku jsme se na nic nezmohli, naopak po dalším centru ze strany a hlavičce hostujícího Karla Kazdy jsme prohrávali už 0:4. Zápas se pak už jen dohrával a Zruč si tak od nás odváží zasloužené 3 body.

 

 

Převzato z webu: SSC Bolevec (www.sscbolevec.cz)

 

 


Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Martin Zítek, hráč SSK Bolevec: První poločas byl vyrovnaný, řekl bych, že o trochu více ze hry jsme měli my, ale do vyložené šance jsme se nedostali, obrana Zruče fungovala na výbornou. I my jsme ale byli v obranné fázi zodpovědní a Zruč jsme k výraznější šanci taky nepustili. K druhému poločasu nemám moc co říct, to byl totální kolaps z naší strany a tak si Zruč odváží zasloužené 3 body.




Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - P. Greif [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , M. Zítek [-] , M. Soukup [-] (75. M. Fictum [-] ) , J. Šanoba [-] , J. Hibler [-] (77. J. Thomayer ml. [-] ) , L. Běl [-] (53. P. Šiml [-] ) , L. Ficu [-] (80. M. Hackr [-] ) , D. Humpál [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - R. Haidlmayer [-] , V. Pavel [-] , M. Pechman [-] , D. Král [-] - V. Tobrman [-] , J. Kohout [-] (83. O. Král [-] ) , A. Král [-] , L. Husník [-] - T. Jelínek [-] (71. O. Mašek [-] ) , M. Polák [-] (65. K. Kazda [-] )

ŽK: 27. M. Soukup , 78. P. Šiml - 5. V. Pavel , 40. J. Kohout .
Hráči zápasu: V. Klik .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žák Adam - DUSPIVA Václav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.