0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka nadělila bůra Chlumčanům, které se tak propadli opět na poslední příčku


Branky


0

CHLUMČANY - Domácí Keramika přivítala plzeňskou Košutku, která se drží ve středu tabulky. Na chlumčanských fotbalistech ale stále leží deka a nejinak tomu bylo i v tomto utkání, které hosté rozhodli až ve druhé půli. Díky desáté porážce se Chlumčany propadly opět na poslední příčku tabulky, jelikož Mrákov porazil Kralovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frýdl předvedl několik důležitých zákroků

Pro Košutku začal zápas ve Chlumčanech velmi dobře, protože již ve druhé minutě se dostala do vedení. Chabr vysunul Trinera, který si sice míč špatně zpracoval a dostal se do úhlu, ale své zaváhání napravil krásnou přihrávkou pod sebe na Tomáše Pekníka, který přesnou střelou z dvaceti metrů poslal míč do sítě – 0:1. Triner měl o pár minut další šanci, ale z malého vápna přestřelil svatyni domácích. Ve třicáté minutě mohly domácí Chlumčany srovnat krok, když stál domácí útočník tváří v tvář proti Frýdlovi, ten ale zachoval chladnou hlavu a míč nohou vyrazil. Frýdl byl zaměstnán i o pět minut později, kdy vystihl kličku domácího hráče a míč lapil do rukou. 

Hosté spustili brankostroj

Druhá půle už patřila spíše Košutce, která svůj hubený náskok navýšila v 50. minutě. Krásná akce po ose T.Pekník – Kovařík – Rolko, byla zakončena střelou třetího jmenovaného – 0:2. Osm minut nato už hosté vedli o tři branky, to, když si vzal míč na půli Karel Liška, do lajny vyslal T. Pekníka, který mu míč vrátil a hosté vedli 0:3. V 62. minutě skórovali hosté znovu, když se podruhé v zápase trefil Tomáš Pekník – 0:4. Nepopulárního bůra vstřelil v sedmasedmdesáté minutě Daniel Triner, který postupoval na brankáře s Kovaříkem, ten Trinera vysunul a hostující střelec po kličce brankáři skóroval do prázdné brány – 0:5. Skóre se už do posledního hvizdu nezměnilo a Košutka bez problémů dokráčela ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Především pro naše fanoušky krásný zápas s hezkými akcemi na obou stranách hřiště. Podle mě rozhodující byl zákrok Frýdla v prvním poločase, být to 1:1 bůhvíjak by to dopadlo. David si uvědomil důležitost zákroku a patřičně slavil až do nedělních pozdních hodin. Lidé, kteří jeli večer tramvají číslo 4, by vám to jistě milerádi potvrdili. Pro nás důležité 3 body!



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - T. Fleissig [-] , L. Milota [-] , J. Lenk [-] - J. Havlík [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Vajai [-] , V. Dušek [-] - J. Kraus [-] (46. J. Havlíček [-] ) , L. Nohava [-] , O. Haník [-] (56. M. Vojáček [-] )

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Chabr [-] (77. M. Primas [-] ) , F. Řežábek [-] (39. J. Pekník [-] ) , P. Macht [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (82. J. Frémund [-] ) , Z. Rolko [-] (72. J. Kalaš [-] ) , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] , J. Holec [-]

ŽK: 84. T. Fleissig .
Hráči zápasu: T. Pekník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šálková Helena - RUBÁŠ Jaroslav, VANĚK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.