1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomučtí vyhráli v Rokycanech po penaltovém rozstřelu


Branky


0

ROKYCANY - Rokycany stejně jako Kralovice potřetí za sebou dovedly utkání do penaltového rozstřelu. Ten ani napotřetí nevyhráli a Nepomučtí si tak odvážejí z vyrovnaného duelu bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šafanda se trefil do prázdné brány

Rokycanští vstoupili do utkání mnohem lépe než Nepomuk a dostali svého soupeře pod tlak. Vytvořili si i několik slibných šancí. Například střela z hranice vápna, která jen těsně minula pravou tyč. Poté se do hry dostali i nepomučtí fotbalisté a šli v patnácté minutě do vedení. Centr z pravé strany propadl až na malé vápno, kde se nacházel Marek Šafanda a střelou do prázdné brány otevřel skóre – 0:1. Prázdná brána zívala před nepomuckým hráčem také o několik minut poté, kdy se po Šafandově přihrávce z pravé strany dostal ke střele Kašpar, ale prázdnou bránu netrefil. První půle tak skončila jednobrankovým vedením hostujícího Nepomuku.

Pfeifer donesl míč do sítě na kolenou

Hned zkraje druhého poločasu mohli jít Nepomučtí do dvoubrankového vedení, když Voráček vyslal kolmici mezi obránce Rokycan na Vosyku, který šel sám na brankáře Wohlmutha, ale překonat se mu jej nepodařilo. A tak přišlo otřepané „nedáš, dostaneš“. Ve dvaapadesáté minutě zahrávali Rokycanští standardní situaci z pravé strany, letící míč propadl těsně před brankovou čáru, kde jej na kolenou donesl do brány Patrik Pfeifer a bylo srovnáno 1:1. Rokycančtí mohli jít dokonce do vedení, ale samostatný únik jednoho z domácích útočníků Baroch vychytal. V devadesáté minutě pak ještě Rokycany orazítkovaly tyč po hlavičce z přímého kopu. Devadesát minut hry vítěze nepřineslo, a tak musel rozhodovat penaltový rozstřel.

Nepomučtí byli v penaltovém rozstřelu úspěšnější

V tom byli úspěšnější hosté, kteří se trefili do sítě čtyřikrát, domácí pouze třikrát, a tak bonusový bod putuje do Nepomuku.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Jan Sefzig, kapitán FC Rokycany B: Vstup do zápasu byl přesně tak jak jsme si řekli v kabině, na soupeře se nám podařilo vytvořit tlak, ze kterého jsme mohli těžit, ale nestalo se... Naopak soupeř z našeho tlaku a brejkové situace gól dal. Po gólu jsme nebyli schopni naskočit zpět do našeho tlaku. Druhá půle se zlepšila, pomohl nám poločas, trochu jsme se oklepali a druha půle už byla zase pod naší kontrolou, ale bohužel jsme stihli jen jeden gól a nějaké tyče...Trošku nám chybělo štěstí.

FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: Rokycany mají mladé a hodně běhavé mužstvo. Pro nás to byl fyzicky náročný zápas, myslím, že venku se nám momentálně více daří což jsme potvrdili, škoda jen, že to nebyla výhra za 3 body. Ale i tak 2 body velmi cenné, ale ještě cennější budou, když je potvrdíme doma.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Sefzig [-] , M. Ineman [-] (61. J. Laubr [-] ) , M. Trojanec [-] , V. Kopečný [-] , P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] (52. O. Varga [-] ) , J. Vitouš [-] (80. T. Pliml [-] ) , O. Havlíček [-] , J. Planeta [-] , M. Trnka [-] (46. L. Kouřil [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (88. M. Baran [-] ) , M. Březák [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (62. D. Šmíd [-] ) , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] (91. O. Košán [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 56. J. Sefzig - 15. M. Baran , 59. L. Zajíc , 90. J. Kozák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valenta Martin - ŽÁK Adam, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.