0:7
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm banánů v síti Křimic! Bolevec si na cizí půdě s chutí zastřílel


Branky


7. P. Šiml , 35. M. Zítek , 56. J. Hibler (p.) , 58. M. Pelnář , 72. M. Hackr , 85. M. Zítek , 88. M. Zítek
0

Nikdo před utkáním nečekal, že skončí tak jednoznačným výsledkem. Hosté si od prvních minut šli za třemi body a byli gólově při chutí, zejména pak M. Zítek, který zaznamenal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šiml se Zítkem dali utkání poločasový stav

Do Křimic jsme přijeli plní odhodlání odčinit nezdary z předchozích zápasů. Začátek zápasu nám vyšel výborně, standartní situaci vyboxoval hostující brankář jen na velké vápno, kde číhal Šiml, který chytrým lobem poslal balon do sítě - 0:1. Stejný hráč pak chvíli na to mohl vedení navýšit, ale jeho propíchnutí kolem vybíhajícího brankáře skončilo těsně vedle. Poté se ke slovu dostali domácí, ale samostatný únik ze strany skvělým zákrokem zlikvidoval Kalčík. V tento moment se hrálo hodně furioso, šance střídala šanci na obou stranách. Nejprve se k odraženému balonu dostal Zítek, ale jeho střela z hranice vápna skončila jen na boční síti, chvíli na to po centru ze strany hlavičkoval domácí hráč z penaltového prostoru, ale naštěstí pro nás těsně minul. V další akci Šiml skvěle vysunul Bublíka, který zatáhnul balon a pěknou přihrávkou pod sebe našel Zítka, pro kterého už nebyl problém zavěsit do odkryté branky domácích - 0:2. Domácí mohli ještě do poločasu snížit, k hlavičce z nebezpečného prostoru se opět dostal jeden z domácích, ale naštěstí opět mířil těsně vedle. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro nás.

 

Hosté spustili gólostroj

Domácí na nás hned na začátku druhé půle vlétli, ale nebezpečný závar před naší brankou dokázal Kalčík vyřešit a v další šanci mířili domácí těsně vedle. Poté výkop od naší brány výborně hlavou prodloužil Hackr, který tak vyslal do samostatného úniku Pelnáře, který byl ve vápně faulován vybíhajícím brankářem a měli jsme tak výhodu pokotového kopu, který bezpečně proměnil Hibler - 0:3. Dvě minuty na to pak poslal krásnou průnikovou přihrávku Greif, kterou si našel Pelnář a pěkným lobem překonal brankáře - 0:4. Tyto dva slepené góly rozhodly o osudu utkání, domácí pak byli aktivnějším celkem, ale do vyložené šance se nedostali, všechny střely ze střední vzdálenosti a propadlé balony pak sesbíral Kalčík v bráně. Naopak z našeho rohového kopu jsme navýšili skóre, na zadní tyči dobře číhal Šnaider, který namířil míč na bránu, kde ho doklepl do brány hlavou Hackr - 0:5. Utkání se pak už jen dohrávalo, v závěru jsme ale ještě dokázali dvakrát rozvlnit síť. Nejprve se pěkně uvolnil Zítek, který tak postupoval sám na brankáře a dokázal zavěsit, chvíli na to poslal ze strany balon do vápna Hibler, Pelnář šikovně míč přepustil volnému Zítkovi a ten tak dovršil hattrick - 0:7. Pro domácí to byl krutý výsledek, my jsme naopak rádi za důležité 3 body.

 

 

Zdroj: článek převzat z webu SSC Bolevec. (http://www.sscbolevec.cz/index.php/event/250/)



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér SSC Bolevec: V utkaní malého plzeňského derby v Křimicích se hrál od začátku fotbal nahoru dolů s šancemi na obou stranách. Nám se povedlo v první půli dvě proměnit a když jsme na začátku druhé půle přidali další dvě branky, bylo o osudu utkáni rozhodnuto. Nakonec se zrodil,pro domácí,až moc krutý výsledek,který nám přinesl zasloužené tři body. Chtěl bych poděkovat našim útočníkům, kteří se museli popasovat s nezvyklou rolí a hlavně brankáři V.Kalčíkovi,který nám dal svými zákroky šanci vyhrát. A také našim fanouškům,kteří minulý týden uhájili bolevecký ďolíček v hledišti a opět za námi přicestovali i na venkovní utkání.



Sestavy


FC Křimice
M. Zach [-] - V. Vyskočil [-] , T. Křen [-] , J. Kovačič [-] , J. Dytrt [-] , V. Kuneš [-] , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Bezdička [-] (61. F. Šváb [-] ) , J. Calta [-]

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - L. Ficu [-] , P. Šiml [-] (35. J. Hibler [-] ) , O. Šnaider [-] , M. Hackr [-] (78. L. Běl [-] ) , M. Soukup [-] (77. A. Sedláček [-] ) , P. Greif [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , M. Zítek [-]

ŽK: 50. M. Brousil , 55. M. Zach , 58. J. Calta , 76. T. Čechura - 41. J. Hibler .
Hráči zápasu: M. Zítek , V. Kalčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - PLZÁK Martin, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.