0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Bolevci rozhodla jediná branka, vstřelil ji hostující F. Copák


Branky


0

Bolevec se po vydařeném začátku začíná trápit a v devátém kole jej čekal jeden z nejtěžších soupeřů - TJ Start Tlumačov. Tlumačovští zatím I.A třídou procházejí bez ztráty kytičky a na půdě Bolevce získali další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačovští se trápili s povrchem

Tlumačov, který zahřívá první pozici, se od prvních minut trápil s hřištěm, které nebylo v dobrém stavu. To podle slov F. Copáka narušilo tlumačovskou hru a utkání nebylo z obou stran příliš pohledné.

 

Do první větší šance se dostali hosté po centru z pravé strany, který našel hlavu Leitla, ten ale sám před brankářem Kalčíkem minul. Další šanci měl Wolf poté, co jeho spoluhráči vybojovali míč ve středu hřiště. Útočník hostí se dostal do úniku, obešel gólmana, ale dobíhající obránce mu míč vypíchl. Poté se míč ocitl ve skrumáži těl, ale žádný z hostujících hráčů ho nedokázal dopravit do brány. Branka nepadla ani po střele Copáka, který napřáhl z hranice vápna, střelu mu však gólman domácích lapil, a tak skóre bylo po poločase bezbrankové.

Copák vstřelil jediný gól zápasu

Druhý poločas už hosté nebyli tak aktivní a vytvořili si pouze dvě střelecké příležitosti. Ta jedna skončila brankou v šestapadesáté minutě, kdy se po parádním centru Leitla trefil hlavou netradičně František Copák a bylo to 0:1. Hostující záložník pak okomentoval svou branku následovně: „Dostal jsem skvělý balon od Ludi Leitla a hlavou jsem asi snad poprvé v kariéře dal gól. Byl jsem šťastný, ale hlavně jsem byl rád, že jsme zápas ubojovali a odvezli si důležité tři body.“

 

Domácí měli šance na vyrovnání na konci zápasu, kdy dvakrát zahrozili ze standardní situace, ale ani v jednom případě se síť za zády Touše nezatřepotala, a tak Tlumačovští znovu vyhráli.

 

 



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Martin Zítek, hráč SSK Bolevec: Utkání nenabídlo příliš gólových sitaucí, k vidění byl spíše bojovný a důrazný fotbal. Bylo jasné, že to bude o jednom gólu, který ,bohužel pro nás, po pěkné akci vstřelili hosté a tak si od nás odvážejí 3 body. Poslední zápasy se nám výsledkově vůbec nepodařili, doufám, že hned příští týden v Křimicích se vrátíme na vítěznou vlnu.

TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč TJ Start Tlumačov: Zápas na Bolevci nebyl vůbec lehký, hřiště mě zklamalo a bylo hrozné… To nám narušilo náš systém hry a od začátku to byla kopaná na obě strany a velmi bojovný zápas. Myslím si, že jsme i přes tu hru byli lepším týmem, vypracovali si několik šancí, ale bohužel jsme proměnili jen jednu, kde jsme rozehráli akci po pravé straně a já dostal skvělý balon od Ludi Leitla a hlavou jsem asi snad poprvé v kariéře dal gól. Byl jsem šťastný, ale hlavně jsem byl rád, že jsme zápas ubojovali a odvezli si důležité tři body.



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - P. Šiml [-] (73. L. Ficu [-] ) , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , M. Fictum [-] (57. M. Soukup [-] ) , J. Hibler [-] , P. Greif [-] , D. Humpál [-] (85. J. Pelnář [-] ) , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , M. Zítek [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - R. Šindelář [-] , J. Malík [-] , M. Tesař [-] - L. Leitl [-] , J. Minařík [-] - M. Wolf [-] (89. J. Forst [-] ) , J. Pfeifer [-] - F. Copák [-] , M. Frček [-] (70. J. Podestát [-] ) , J. Bárta [-]

ŽK: 30. P. Šiml , 44. J. Hibler , 87. M. Pelnář - 49. J. Malík , 68. L. Leitl .
Hráči zápasu: O. Šnaider - F. Copák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petrželka František - BÍNA Roman, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.