Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovec vyhrál přestřelku s Rokycany


Branky


25. J. Sluka , 25. F. Vraštil , 45. J. Valenta , 53. F. Vraštil , 70. F. Vraštil - 34. M. Spěváček (p.) , 66. M. Votava , 71. M. Votava , 86. M. Spěváček (p.)
0

Domácí Bukovec po prohraném derby přivítal Rokycany, které venku ještě nevyhrály. Povedlo se jim to v tomto duelu?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedlo skórovat dvakrát během jedné minuty

Domácímu týmu se povedlo něco nevídaného. V pětadvacáté minutě se jim totiž povedlo hned dvakrát skórovat. Nejprve se trefil Jakub Sluka a poté o pár vteřinek později Filip Vraštil2:0. Dva dokonale slepé góly daly Bukovci dvoubrankové vedení.

 

Hosté se ze dvou inkasovaných branek oklepali ve čtyřiatřicáté minutě, kdy se z nařízené penalty trefil Matěj Spěváček a utkání dostalo novou zápletku – 2:1. Domácím však vrátil dvoubrankové vedení Josef Valenta, který se trefil v posledních vteřinkách první půle. O poločase tak bylo skóre 3:1.

Vraštil vsítil hattrick

Jak druhý poločas skončil, tak druhý začal. Ve třiapadesáté minutě se totiž podruhé v zápase trefil Filip Vraštil a Bukovec už vedl 4:1. V šestašedesáté minutě se podařilo Rokycanům opět snížit, když se trefil Michal Votava. Tentýž hráč se trefil i v jednasedmdesáté minutě, ale pár vteřinek před tím se ještě trefil potřetí v zápase Filip Vraštil, což znamenalo, že zaznamenal hattrick – 5:3. Dotahovaná ze strany Rokycan nabrala vyšší obrátky v šestaosmdesáté minutě, kdy se podruhé v zápase trefil Matěj Spěváček, který opět proměnil nařízený pokutový kop a bylo to jen o gól – 5:4. Rokycanští už ale měli příliš málo času, a tak si Bukovec připsal těsné vítězství, díky kterému se dotáhl právě na Rokycany.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany B
Jan Sefzig, hráč FC Rokycany B: Nezačali jsme vůbec dobře, šance z protiútoků, co jsme měli, jsme neproměnili, ale soupeř trestal naše chyby. Druhá půle se z naší strany zlepšila, také jsme se dotáhli na 5:4, víc už jsme bohužel nestihli...



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - J. Havelka [-] , P. Smíšek [-] , J. Sluka [-] , M. Matys [-] - J. Nový [-] , S. Kaše [-] (70. K. Pitlík [-] ) , J. Zíka [-] (66. P. Vela [-] ) , P. Vaigl [-] - J. Valenta [-] , F. Vraštil [-] (78. M. Žemlička [-] )

FC Rokycany B
J. Šindelář [-] - M. Spěváček [-] , P. Plzák [-] , J. Lev [-] , O. Mourek [-] , L. Brož [-] , V. Holek [-] (46. J. Koc [-] ) , O. Havlíček [-] (72. M. Trnka [-] ) , L. Kouřil [-] (63. M. Votava [-] ) , J. Planeta [-] , J. Sefzig [-]

ŽK: 34. P. Vaigl , 89. M. Matys - 78. J. Sefzig , 90. J. Lev .
Hráči zápasu: F. Vraštil - M. Votava .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kulhánek Milan - DUDA Václav, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.