Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Košutku! Blažejovský vstřelil dvě branky


0

Derby týmů, které jsou od sebe vzdáleny, co by kamenem dohodil, bylo divácky velmi atraktivní. Na stadion Košutky dorazilo kolem dvou set lidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovařík s notnou dávkou štěstí otevřel skóre

Derby začalo bojovně a ani jednomu z týmů se nedařilo kombinovat. Balón byl tak častěji k vidění ve vzduchu než na zemi. Po pár minutách se hra zpřesnila a do první velké šance se dostali hosté, když se po pěkné narážečce ocitl před Frýdlem Pelnář, ale trefil jej pouze do hrudníku. Skóre se poprvé měnilo až ve dvaatřicáté minutě. Z ničeho nic napřáhl z pětadvaceti metrů Libor Kovařík a míč se s notnou dávkou štěstí dostal až do sítě. Kovaříkova střela totiž skončila na břevně odkud se míč odrazil do zad brankáře Kalčíka a skončil v bráně – 1:0. Poté se opět hrálo spíše ve vzduchu než na zemi, a tak první půle také skončila. Domácí ji vyhráli 1:0.

Blažejovský vstřelil dva slepené góly

Ve druhém poločase hrála lépe Košutka, která zlepšila kombinaci a začala svého soupeře postupem času přehrávat. Ze zlepšené hry pramenila branka Jaroslava Blažejovského ze čtyřiapadesáté minuty. Jan Kalaš přihrál do vápna, kde se nepodařilo hostujícímu obránci míč patřičně odkopnout, ten se dostal ke kopačkám Blažejovského, který trefil přesně pravý horní roh – 2:0. Blažejovský byl i u třetího gólu Košutky, který padl přesně po hodině hry. Kovařík rychle rozehrál standardní situaci centrem na Machta, který zažongloval s míčem na hlavě, posunul na Blažejovského, který se ani podruhé v zápase nemýlil – 3:0. Zápletka přišla o dvě minuty později. Přízemní centr do vápna našel střídajícího Jana Pelnáře, jenž střelou, která se otřela o břevno, snížil na 3:1.


Bolevci tato branka evidentně pomohla a najednou ho bylo plné hřiště. Košutku přehrával a ta měla problém udržet míč na kopačkách, aby hru uklidnila. Hosté však už branku nevstřelili, naopak sami inkasovali. V jednaosmdesáté minutě odpor Bolevce utnul Jan Kalaš, který obešel tři protihráče, obešel také gólmana a do prázdné brány zvýšil na konečných 4:1



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Bojovný zápas hraný před velkým počtem fanoušků, kterým bych chtěl poděkovat, protože i na této úrovni se hraje lépe, když vidíte tu návštěvu. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a o vítězství rozhodly dva slepené góly Blažejovského z úvodu poločasu.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Blažejovský [-] (67. D. Triner [-] ) , J. Chabr [-] (87. J. Stanka [-] ) , F. Fikar [-] , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] (77. Z. Rolko [-] ) , K. Liška [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] , J. Kalaš [-] (84. J. Pekník [-] ) , M. Primas [-]

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - P. Šiml [-] (69. J. Šlehofer [-] ) , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , L. Ficu [-] (57. J. Pelnář [-] ) , J. Hibler [-] , P. Greif [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , M. Zítek [-]

ŽK: 66. J. Chabr - 43. P. Greif , 71. M. Bublík . ČK: 84. M. Bublík .
Hráči zápasu: D. Frýdl , J. Kalaš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HUCL Lukáš - LIŠKUTÍN Antonín, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.