D. Macoun 20.
T. Jůda 76. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Horažďovice poprvé padly, Tlumačov je jediným neporaženým celkem


Branky


20. D. Macoun , 76. T. Jůda (p.) - 26. F. Copák , 64. L. Leitl , 78. J. Pfeifer
1

Souboj dosud neporažených celků sliboval krásný fotbal. Horažďovice, nejofenzivnější tým I.A třídy, přivítaly Tlumačov, jenž má zase nejlepší defenzívu I.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Macoun poslal domácí do vedení po krásné individuální akci

Domácí šli ve dvacáté minutě do vedení po krásné individuální akci Dana Macouna, který prošel kolem tří hráčů soupeře až do vápna, odkud vyslal nechytatelnou střelu do rohu brány a domácí vedli 1:0.

 

 

Tlumačov vyrovnal velmi brzy. V šestadvacáté minutě se dostali hosté do brejku, který zakončil střelou František Copák, tu sice Janouškovec vyrazil, ale pouze k nohám dobíhajícího Copáka, který tak ukázal to, jak se má útočící hráč chovat, a poslal míč do dolního rohu branky – 1:1.

 

 

Poté měly šance Horažďovice, aby si vzaly vedení zpět. Jenomže hlavička M. Formana minula bránu, J. Forman pak trefil tyč a J. Nauš neproměnil samostatný nájezd na gólmana. Na konci poločasu mohl rozhodčí Sladký odpískat pokutový kop, když byl ve vápně sražen M. Forman a protihráč ho doslova zalehl. Sudí však byl jiného názoru, a tak první půle skončila smírně.

Pfeifer rozhodl o vítězství Tlumačova

Ve druhé půli se dostali Tlumačovští do vedení zásluhou Luďka Leitla, který se prosadil podruhé v sezóně – 1:2. To se psala 64. minuta.

 

 

Domácí vyrovnali v minutě šestasedmdesáté, když byl ve vápně faulován M. Forman. Podle slov postiženého to nebyl tak velký faul jako na konci první půle. Míč si postavil Tomáš Jůda a proměnil – 2:2.

 

 

 

Dvě minuty nato už ale hosté opět vedli. Wolf zatáhl míč po křídle, nacentroval do vápna, kde se nacházel úplně osamocený Jan Pfeifer a poslal Tlumačov do vedení - 2:3.

 

 

Horažďovicím se první podzimní den vůbec nedařilo. Svou šanci neproměnil Nauš ani Jůda, kteří byli shodně sami před gólmanem. Poté se pískal přímý kop, který rozehrál Forman. Letící míč zasáhl ve vápně jeden z hostujících hráčů rukou a měla se pískat penalta. Ale nepískala. Několik tlumačovských hráčů situaci komentovali s tím, že to byla jasná ruka a penalta se pískat měla. Rozhodčí však druhý pokutový kop pro Horažďovice neodpískal. Domácí ani hosté už se gólově neprosadili a tři body putovaly do Tlumačova.

 

 

Autorem videí je Jiří Pojar, tímto mu děkujeme. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michael Forman, hráč FK Horažďovice: Nejsme kapela, abychom furt vyhrávali, ale zápas jsme jednoznačně nezvládli. Soupeř na nás přijel velmi dobře připraven a věděl, jak ubránit naše nejnebezpečnější hráče. My jsme se naopak vrátili k neproměňování šancí, a to rozhodlo o ztrátě bodů. Dvakrát jsem se vrátil až na vlastní vápno a dvakrát jsme z toho dostali gól, jsem k ničemu v soupeřově vápně, ve vlastním vápně, asi ze mě bude masér. Na druhou stranu, trenér slíbil za prvního fleka po podzimu kopačky všem, a že zařídí wellness v Alpách, a z druhého místa se rozhodně líp útočí. Možná to budeme moct udělat v Soběšicích, když ze mě bude ten masér. Teda trenér, sám říká, že není trenér, protože trenér je od slova trénovat a vzhledem k tomu, že nemá koho trénovat, tak není trenér. Budeme mu říkat, ten pán, co nám do toho kecá. Dalším poznatkem je, že nikdo nebyl v pátek na houbách. Proto tak mizernej výkon. Zato večer po zápase jsme se „zhoubovali“ hodně na pána. Škoda, že jsme nehráli až v neděli. Tak příště.




Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - A. Vachuška [-] (60. L. Král [-] ) , D. Michelini [-] (55. R. Lacko [-] ) , J. Forman [-] , J. Janouškovec [-] , D. Macoun [-] , J. Nauš [-] , M. Šašek [-] , T. Jůda [-] , M. Forman [-] , J. Sova [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] , M. Tesař [-] - J. Minařík [-] (89. J. Brichcín [-] ) , L. Leitl [-] - J. Pfeifer [-] - M. Frček [-] (59. M. Wolf [-] ) , J. Bárta [-] , F. Copák [-] (84. J. Podestát [-] )

ŽK: 11. M. Forman , 29. J. Rybár , 57. A. Vachuška , 81. J. Sova , 90. T. Jůda - 10. M. Tesař , 86. J. Pfeifer , 87. L. Leitl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - DUDA Václav, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2017 17:23
Na mojí obranu při penaltovém zákroku, míč šel za čáru a jediná možnost, jak ho stihnout a přihrát zpět exekutorovi, byl skluz, ve chvíli, kdy jsem do skluzu naskakoval, mě soupeř trefil pravou nohu a tak z přihrávky skluzem to spíše vypadá jako teatrální pád. Nejsem simulant, jsem člověk, kterej je kritizován za to, že se všechno snaží ustát, místo toho, aby padnul, protože by to byl faul. Simulanty nemám rád a upřímně mě sere, že tento zákrok tak vypadá. Rozhodčí byl velice blízko a pravděpodobně kompenzoval penaltu z prvního poločasu. Je mi to vlastně jedno, já chtěl přihrávat skluzem balon a v tom mi bylo nohou zabráněno. Ať si kdo chce, myslí, co chce, já simulant nejsem jsem pravý opak.