Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O. Chalupa v 90. minutě rozhodl o vítězství Žichovic


Branky


7. G. Bujok , 17. G. Bujok , 28. G. Bujok , 90. O. Chalupa - 56. V. Duffek , 71. P. Váchal , 75. V. Vojtko
0

Žichovice vstoupily do utkání skvěle. Po půl hodině vedli 3:0 díky Bujokovi. Hosté se však ve druhé půli zvedli a srovnali. Závěr utkání byl pak hodně zajímavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bujok vsítil hattrick

Úvod zápasu patřil hostům, kteří mohli jít do vedení. Jejich šance však skončily na břevně a tyči. V sedmé minutě pak udeřili Žichovice. Dlouhý aut propadl až na Gustava Bujoka, jenž otevřel skóre – 1:0. Bujok se ke slovu přihlásil znovu v sedmnácté minutě, kdy z dobrých pětadvaceti metrů přehodil brankáře Korbu a zvýšil na 2:0. A do třetice Gustav Bujok! V osmadvacáté minutě zkompletoval záložník Žichovic hattrick – 3:0.

 

Mrákovští poté drželi míč častěji na kopačkách, dostávali se i do šancí, ale potýkali se s nepřesnou koncovkou. Další minuty už branka nepadla a první půli vyhráli díky efektivitě domácí.

Hosté dokázali vyrovnat, Chalupa pak rozhodl o vítězství v 90. minutě

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu, ale s tím že Mrákovští zpřesnili koncovku a začali dotahovat tříbrankové manko. Cestu za vyrovnáním započal v šestapadesáté minutě Václav Duffek, který dostal ideální pas za obranu a prostřelil gólmana Landu – 3:1. V jednasedmdesáté minutě to už bylo pouze o branku. Druhým střelcem Mrákova byl Pavel Váchal, který dorazil do brány vyraženou střelu 3:2. O čtyři minuty později bylo vyrovnáno! Po standardní situaci se trefil Vojtěch Votjko a bylo to 3:3.

 

Psala se devadesátá minuta a trenéři na obou stranách už dávali dohromady střelce na penaltový rozstřel. Remízu však odmítl domácí Ondřej Chalupa, který utekl obráncům Mrákova a střelou mezi nohy brankáře strhl vítězství na stranu Žichovic – 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Jakub Kozlík, hráč TJ Žichovice: Povinné tři body se doma rodily poněkud těžce. Vedení 3:0 po poločase nám asi zatemnilo mozky a asi jsme si začali myslet, že teď už to půjde samo. Nešlo. Nechali jsme soupeře dát ve druhém poločase během dvaceti minut 3 laciné góly a z jednoznačného zápasu bylo drama do poslední minuty. Ještě že máme O. Chalupu a mlaďase Pabla, kteří se spolu postarali v poslední minutě o čtvrtý rozhodující gól.




Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - V. Jech [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , M. Špírek [-] , R. Beneš [-] (73. J. Kozlík [-] ) , P. Rojík [-] (50. P. Bláha [-] ) , G. Bujok [-] (65. O. Chalupa [-] ) , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , L. Čermák [-] , J. Dufek [-] - J. Zdráhal [-] , M. Smazal [-] (78. M. Růžek [-] ) , A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , P. Michálek [-] (62. V. Vojtko [-] ) - P. Váchal [-] (84. V. Eliáš [-] )

ŽK: 31. J. Šimáček , 48. R. Beneš , 48. P. Rojík , 50. V. Jech , 83. D. Staněk , 87. M. Špírek , 90. O. Chalupa - 33. L. Čermák , 79. O. Korba , 90. V. Vojtko . ČK: 80. L. Čermák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šiška Pavel - JAKŠ Jan, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.