5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zruč nadělila bůra Rokycanům


Branky


7. P. Korous , 19. L. Husník , 30. L. Husník , 64. F. Korelus (p.) , 90. M. Polák
0

Domácí měli zápas od prvních minut ve svých rukou a s chutí si zastříleli. Hned tři hráči vstřelili první branku v sezóně. Dvakrát se mezi střelce zapsal Husník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč výborně vstoupila do utkání

Domácí po nevydařeném utkání v Tlumačově chtěli brzy vstřelit branku, a to se jim také povedlo. V sedmé minutě se po pohledné akci prosadil Pavel Korous, pro kterého to byla první branka v sezóně – 1:0.

 

Zručští měli převahu a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí druhou branku. Rokycanské béčko nemělo proti svému soupeři téměř žádnou protihru. Dvanáct minut po první zručské brance přišla druhá. Poprvé v zápase se trefil Lukáš Husník, který se seznamoval s novou rolí útočníka – 2:0.

 

Tentýž hráč se prosadil znovu ve třicáté minutě, kdy vstřelil třetí branku svého týmu, a také svou třetí branku v sezóně. Domácí tak měli cestu ke třem bodům prakticky už vydlážděnou – 3:0.

 

Ve zbývajících patnácti minutách se domácí snažili o navýšení skóre, ale branku už nepřidali, a tak poločas skončil 3:0.

Domácí pokračovali v aktivní hře

Do druhého poločasu vstoupili domácí snad ještě s větší vervou než do prvního dějství. Šance střídala šanci, ale gól ze hry už nepadl.

 

Jediné dvě branky totiž padly z pokutových kopů. Ten první proměnil ve čtyřiašedesáté minutě František Korelus, pro něhož to byla, stejně jako pro Korouse, také první branka v sezóně a ten druhý v samotném závěru, rovněž svou první brankou v sezóně, proměnil Matěj Polák a upravil na konečných 5:0 pro domácí Zruč.

 

Rokycanští měli v utkání jen jednu šanci, tu ale zneškodnil pěkným zákrokem Václav Klik, a tak si připsal čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér TJ Zruč (převzato z webu: www.fotbal-zruc.cz): Tentokrát nás čekal o poznání lehčí soupeř, než před týdnem a zvládli jsme ho poměrně s přehledem. Důležité bylo, že jsme poměrně brzy vstřelili branku, kdy se po pěkné akci trefil Korous. I nadále jsme měli převahu a čekalo se, kdy dáme druhý uklidňující gól. Do poločasu se to hned dvakrát povedlo Lukášovi Husníkovi, který si skvěle poradil s novou rolí útočníka. Ve druhém poločase jsme si vypracovali snad ještě víc šancí, než v prvním, ale branky jsme přidali už jen z penalt, které proměnili Korelus a Polák. Hostům jedinou gólovku zmařil pěkným zákrokem Venca Klik. Spokojeni být můžeme, ale byla to tak trochu povinnost.




Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - R. Haidlmayer [-] (58. M. Pechman [-] ) , P. Korous [-] , V. Pavel [-] - L. Husník [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] (46. M. Fryček [-] ) - J. Kohout [-] (60. T. Jelínek [-] ) - D. Král [-] , M. Polák [-] , F. Korelus [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Sefzig [-] , M. Spěváček [-] (64. M. Votava [-] ) , O. Mourek [-] , J. Koc [-] (24. O. Havlíček [-] ) , J. Lev [-] , T. Cibula [-] (60. P. Plzák [-] ) , V. Holek [-] , L. Kouřil [-] , J. Planeta [-] , D. Wohlrath [-]

ŽK: 43. J. Sefzig .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Pavel - BRŮHA Radek, HUDEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.