0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 18:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice ani Košutka nedokázali vstřelit branku, a tak o vítězi rozhodly penalty


Branky


0

Zápas Křimic s Košutkou byl od prvních chvil vyrovnaný. Aktéři zápasu byli hned na začátku utkání svědky nepříjemného okamžiku, který musela vyřešit až záchranná služba. Více v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Zápas začal opatrně z obou dvou stran, a tak to pokračovalo vesměs po celý zápas. V první půli se dlouho čekalo na nějakou vážnější šanci, která přišla až po půl hodině hry, kdy hostující T. Pekník trefil tyč. Domácím chybělo zakončení. Vypadalo to tak, že se v Křimicích bojí vystřelit z větší vzdálenosti.

 

Nakonec se Křimičtí přeci jen k jedné šanci dostali. V posledních minutkách první půle hlavičkoval po centru z levé strany Bezdička, ale bez úspěchu, a tak první půle zůstala nerozhodná, bez branek.

  

První dějství ještě nabídlo dva nepříjemné momenty hned na začátku zápasu. Hostující obránce Jan Holec špatně dopadnul a křuplo mu v levém kotníku. Na místo byla zavolána záchranná služba a podle posledních informací se nejedná o zlomeninu. Za celou redakci přeji brzké uzdravení a rychlý návrat na trávník. Druhý moment byl zhruba po deseti minutách hry, kdy domácí hráč odkulhal ze hřiště zřejmě s nataženým zadním stehenním svalem.

Druhý poločas nabídl velké množství šancí, žádná však neskončila v síti

Druhý poločas začal lépe pro hostující celek, který měl častěji míč na kopačkách, ale ke gólu mu chyběla finální přihrávka.

 

V 50. minutě se dostal ke střele z vápna hostující Kovařík, ale míč jen těsně minul levou tyč.

 

V 65. minutě přišla další šance z kopaček hostí. Kovařík s J. Pekníkem si vyměnili míč, druhý zmiňovaný zatáhl balón po lajně, kde ho vrátil zpětnou přihrávkou Kovaříkovi, který z rohu vápna přestřelil bránu.

 

Deset minut nato zahrozili také hosté. Triner postupoval s balónem po straně, udělal kličku obránci, ale pak mu míč sebral spoluhráč Liška a jeho zakončení gólman domácích ztlumil pod sebe. Liška následně přes brankáře přepadl a od rozhodčího si vysloužil žlutou kartu za simulování.

 

V 80. minutě z levé strany centroval T. Pekník na Trinera, ten stačil přehodit obránce, pak chtěl přehodit i gólmana, ale nezamířil přesně, a ještě se mu ho povedlo zranit. Zach měl nejspíše vyražený dech, a v tu chvíli byla chvilka na ostrou výměnu názorů mezi oběma celky.

 

O pět minut později zahrávali domácí trestný kop z nebezpečné pozice. Všemu předcházel faul Machta na Kovačiče. Domácí zkusili signál, ale trefili pouze zeď.

 

Poté přišla zřejmě největší šance domácích na změnu skóre. Hemzáček neodhadl odskok balónu, ten ho přeletěl a snesl se k nohám Kuneše. Ten byl sice osamocený, ale jeho střela postrádala razanci, a tak zápas skončil bezbrankovou remízou.

Košutka byla v penaltách úspěšnější a bere bod navíc

Penalty pak vyšly lépe hostujícímu celku, když jeho hráči se radovali pětkrát. Domácí se nedokázali prosadit ve třetí sérii, a tak Košutka brala bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Václav Kuneš, hráč TJ Sokol Křimice: Myslím, že remíza je nakonec spravedlivá, i když jsme chtěli získat všechny body samozřejmě...druhý poločas byl nahoru dolu, ale nakonec ani jeden tým nedokázal svoji klíčovou šanci proměnit. Byl to zápas o jednom gólu, který ale nepadl.

TJ Košutka Plzeň
Tomáš Pekník, hráč TJ Košutka Plzeň: Z mého pohledu docela bojovné utkání z naší strany a po dlouhé době i dobrý výkon s dobrou kombinací, akorát nám chybí finální fáze a střílení gólu, a to je ve fotbale trochu podstatný, jinak je škoda, že zápas nebyl za tři body. Měli jsme na ně, aspoň, že penalty jsme po 100 letech vyhráli.



Sestavy


FC Křimice
M. Zach [-] - J. Dytrt [-] , M. Brousil [-] , J. Rada [-] (20. J. Calta [-] ) , A. Adam [-] , V. Vyskočil [-] , V. Kuneš [-] , M. Škoda [-] , V. Bezdička [-] , J. Kovačič [-] , J. Vonášek [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - D. Triner [-] , F. Fikar [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] , J. Kalaš [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , J. Holec [-] (6. J. Blažejovský [-] )

ŽK: 11. M. Škoda , 87. V. Kuneš - 80. P. Macht , 83. D. Triner , 86. K. Liška .
Hráči zápasu: J. Blažejovský , J. Kalaš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PETRŽÍLKA Jiří, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.