2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

D. Humpál se trefil už v první minutě a odstartoval cestu za prvním vítězstvím v nové sezóně


Branky


0

Bolevec chtěl brzy vstřelit branku a dostat klid na kopačky, a to se mu také povedlo. David Humpál otevřel letošní sezónu brankou už v první minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpál otevřel skóre

Bolevec potřeboval ke skórování jen pár desítek vteřin. David Humpál totiž dorážel střelu svého spoluhráče za záda brankáře Daňka mladšího, a postaral se tak o první branku nové sezóny - 1:0!

 

Další minuty se většina událostí odehrála ve středu hřiště, kde oba týmy bojovaly o každý metr. Když už si některý z týmů dokázal vytvořit šanci, tak mu chyběl klid na kopačkách a více přesnosti.

 

Jednu z šancí měl domácí Michal Pelnář, ale jeho skákavou střelu brankář hostí vyrazil na roh. Na druhé straně zahrozil urostlý Stoilov, ale jeho hlavička byla nepřesná.

Zítek oživil hru domácích a zvýšil na 2:0

Ve druhém poločase byl hodně vidět hostující útočník Stoilov, který nejprve orazítkoval břevno z trestného kopu a poté se už skoro radoval z branky, ale jeho hlavičku na brankové čáře skvěle zlikvidoval domácí strážce svatyně Körner.

 

Domácí se soustředili na brejkové situace a byl to zejména střídající Zítek, který po svém příchodu oživil hru domácích a hodně trápil obranu Sokolu. Do jedné šance ho dostal Bublík svým centrem, ale Zítkův pokus hostující brankář zlikvidoval.

 

V 75. minutě už byl ale Daněk na Zítka krátký. Bublík poslal krásný centr na nabíhajícího Zítka, který se nemýlil a zvýšil na 2:0!

 

Do konce utkání zbývalo deset minut, když hostující Michal Pinc uviděl během pěti minut dvě žluté karty a musel tak po zbytečném zákroku předčasně do sprch.

 

Domácí měli za druhý poločas spoustu šancí ke skórování. Jedna taková se zrodila ve středu hřiště po prostrčení Bublíka na Pelnáře, ale pod jeho nohy se bleskově vrhl Daněk a jeho střelu zlikvidoval. Další dvě šance měl Humpál, který téměř z totožného místa dvakrát nedokázal vyzrát na skvěle chytajícího Daňka. První, skákavý, pokus mu brankář Sokolu vyrazil a druhý letěl jen těsně vedle brány.

 

 



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Pelnář, kapitán SSK Bolevec: Škoda našich neproměněných šancí, kdy jsme mohli soupeři odskočit na větší brankový rozdíl. Důležitý je pro nás vyhraný zápas a povedený vstup do nové soutěže.




Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Soukup [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , L. Ficu [-] (60. J. Thomayer ml. [-] ) , D. Humpál [-] (81. M. Fictum [-] ) , J. Hibler [-] , M. Hackr [-] (53. M. Zítek [-] ) , O. Šnaider [-] , J. Fryček [-] (84. P. Greif [-] ) , J. Šanoba [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Pinc [-] , P. Mlnařík [-] , M. Chvojka [-] , O. Marušinec [-] (57. J. Müller [-] ) - M. Hohlberger [-] , M. Laibl [-] (64. M. Müller [-] ) - J. Mastný [-] , P. Stoilov [-] , F. Švejda [-] (79. P. Mastný [-] ) , K. Zeliński [-] (53. R. Kozák [-] ) -

ŽK: 28. M. Chvojka , 75. M. Pinc , 87. J. Müller . ČK: 80. M. Pinc .
Hráči zápasu: M. Bublík , M. Zítek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - SLADKÝ Stanislav, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.