3:2
(1:1)
4. J. Korelus (vl.)
83. T. Keckstein
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Benfika na umělce rozhodla v poslední vteřině


Branky


33. M. Lucák , 59. M. Hojda , 92. T. Korelus - 4. J. Korelus (vl.) , 83. T. Keckstein
0

Po napínavém závěru bere Benfika tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký vlastňák

Nepříznivé počasí zapříčinilo nucený přechod na hřiště s umělou trávou, se kterou se v úvodu zápasu zžil hostující celek z Plzně. Ten se totiž ujal vedení již ve čtvrté minutě, když po standardní situaci nekomrpomisně zavěsil Jakub Korelus - ovšem za záda vlastního gólmana. 

 

Domažlice ovšem domácí ztrátu bodů nepřipouštěly a po půl hodině hry bylo vyrovnáno. Na hranici vápna se k míči dostal Milan Lucák, obešel jednoho protihráče a krásnou ránou pod břevno srovnal stav na 1:1, což trvalo i po poločasovém hvizdu sudího Pálka.

Nervy drásající konec

Domažlice i ve druhém dějiství prokazovaly svou vysokou kvalitu a v posledním podzimním zápase se snažily zanechat co nejpozitivnější dojem na své fanoušky, kterých se v areálu Jiskry sešlo na necelou stovku.

 

Těsně před završením šedesáté minuty se domácím naskytla příležitost v podobě rohového kopu, kterého se ujal Milan Lucák a přesným centrem našel ve vápně nikým nekrytého Hojdu, který typickým koníčkem poslal Benfiku do vedení.

 

To vydrželo až do 83. minuty, kdy se s míčem výborně zorientoval Keckstein a už to vypadalo, že zápas dospěje do penaltového rozstřelu. Tomu ovšem v posledních vteřinách utkání zamezil Tomáš Korelus, který se zavěsil do vzduchu po centru Lucáka a jeho hlavička přelobovala gólmana Bekeho, načež se balón třepotal v síti a domácí euforie mohla propuknout naplno.

VIDEO

Sestřih zápasu

 

Hodnocení trenéra domácích

 

Hodnocení trenéra hostů



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Naše plány zhatila brzká inkasovaná branka, která houževnatého soupeře ještě více nakopla a my jsme se těžko dostávali do šancí. Po našich dvou brankách přišlo vyrovnání, na které jsme zareagovali v poslední vteřině a máme tři body."




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - A. Vlček [-] (73. P. Kadlec [-] ) , J. Korelus [-] , J. Kalný [-] , R. Čadek [-] (78. T. Lešek [-] ) , T. Sova [-] , M. Lucák [-] , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] , L. Waldmann [-] , M. Hojda [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - T. Keckstein [-] , T. Janoch [-] (68. T. Do [-] ) , D. Tarhaj [-] , D. Matějka [-] (74. M. Gesl [-] ) , M. Šimandl [-] (89. L. Hajšman [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 81. M. Lucák , 87. J. Korelus - 75. D. Tarhaj , 89. L. Hajšman .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pálek Ondřej - LHOTÁK Luděk, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.