7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí jako v Sarajevu


Branky


27. M. Lucák , 40. M. Lucák (p.) , 45. M. Lucák , 67. M. Buršík , 85. P. Kadlec , 86. M. Brož (vl.) , 87. L. Waldmann
0

Na nešťastné třinácté kolo nebudou hráči Slavoje vzpomínat v dobrém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lucákův hattrick

První šanci si paradoxně připravili hosté, když se již v první minutě na domácí branku neohroženě řítil Veverka, ale Brych byl u míče dříve. Tato brzká facka domažlické borce probudila ukázkově a zbytek utkání patřil právě Benfice. První velkou šanci sice ještě hlavičkující Vlček zahodil, ale po kombinaci Waldmanna s Buršíkem se již zakončující Lucák mohl radovat z úvodní branky. Na další zářez na pažbě se muselo čekat až do 40. minuty, kdy po faulu na Buršík uvnitř pokutového území proměnil nařízenou penaltu opět Lucák a bylo to 2:0.

 

Do konce poločasu ještě tento mladý talent stihl zkompletovat hattrick, když se trefil přesně k tyči po Waldmannově centru a do šaten se šlo za stavu 3:0 pro domácí mančaft.

Gólostroj se nezastavil

Zkraje druhé půle ještě vystrašil Brycha zakončující Bejček, jehož střela skončila jen těsně vedle levé tyče, ale poté si slovo opět vzala domažlická rezerva. Sovova rána skončila mimo, ale Buršíkova střela zpoza vápna si našla místo přesně u mýtské tyče a vedení bylo rázem čtyřbrankové.

 

To nejhorší ale pro Slavoj přišlo v samotném závěru, kdy musel Vild lovit míč ze své sítě hned třikrát během tří minut. Vše začala spolupráce Lucáka s Buršíkem, na jejímž konci stál zakončující Kadlec. Uplynula pouhá minuta a v samostatném nájezdu se objevil Waldmann, jehož střelu Vild jen smolně vyrazil přímo do cesty vracejícímu se Brožovi, který nekompromisně poslal míč do vlastní sítě. Aby veškeré smůly nebylo málo, upravil na konečných 7:0 aktivní Waldmann o další minutu později, když si krásně obhodil vyběhnutého Vilda a následná hlavička do opuštěné sítě znamenala potvrzení jasné výhry domácího celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Vyjádření Domažlic: "Benfika se v duelu proti Mýtu mohla radovat ze zasloužených tří bodů do tabulky, kde se dotáhla na Nýrsko, kam zavítá příští týden a svede přímý boj o šesté místo."




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - A. Vlček [-] (65. P. Kadlec [-] ) , R. Čadek [-] (59. M. Vísner [-] ) , M. Buršík [-] , T. Sova [-] (75. J. Kalný [-] ) , M. Lucák [-] , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] , L. Waldmann [-] , M. Hojda [-] , J. Korelus [-] (75. T. Lešek [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Švejda [-] , L. Smitka [-] , P. Štych [-] , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] , M. Veverka [-] , D. Hlaváček [-] , M. Brož [-] , J. Abrt [-] (46. O. Konopásek [-] ) , Z. Hackr [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lhoták Luděk - BOGDAN Gabriel, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.