0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola rozhodl jediný gól, Tachov je nadále bezchybný!


Branky


0

Benfika na domácím stadionu těsně podlehla stoprocentnímu Tachovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez větších šancí, ale s gólem

Na krásném třetiligovém stadionku přivítala domácí Benfika doposud nejtěžšího soupeře - Tachov, který se ještě loňskou sezónu v ČFL utkával s domažlickým áčkem, má zatím po desíti zápasech maximální počet třiceti bodů a průměr téměř 4,5 vstřelené branky na zápas. Rovněž pouhých pět inkasovaných branek šance na bodový zisk svěřenců trenéra Steinbrückera moc nezvyšovaly.

 

Úvodní minuty podle předpokladů patřily právě hostům z Tachova, který měl častěji míč na kopačkách a postupnými kroky se dostával do domažlického vápna. Díky urputnému bránění se ovšem žádná gólová šance po dlouhé minuty nekonala a naopak, domácí často vyráželi do rychlých brejků, které většinou končily nepřesností v předfinální fázi. 

 

První větší šanci zaznamenali hosté až po půlhodině hry, kdy po rychlém brejku směřoval centr před prázdnou branku, ale gólman Brych na hranici sebeobětování zablkoval balón svým obličejem a míč se odkutálel mimo nebezpečí. Ta další pak již brankou skončila. Na rohový kop si naběhl Bydžovský a v pádu dostal balón do sítě.

 

Největší neproměňěnou šanci prvního poločasu si ovšem schoval domácí mančaft na nastavný čas, ve kterém se k odraženému balónu ve vápně dostal Waldmann, ale jeho střela orazítkovala pouze břevno hostující branky.

Souboj obran

I druhý poločas jasně dokazoval, že se střetla dvě mužstva s velmi vyspělým týmem a kvalitní organizovanou obranou, díky které se dvoustovka přihlížejících diváků nedočkávala tolika šancí, jak by asi ve šlágru kola bylo zahodno.

 

I tak si ale domácí nějakou tu šanci na vyrovnání vypracovali. Po jedné z mála standardních situací míč proskákal až k Teršlovi, který hlavou branku o metr přestřelil. Poté svou smůlu v zakončen prokázal opět Waldmann, který po břevnu z první půle tentokrát orazítkoval tyč za Danem Houdkem, a Tachov si tak připsal další stoprocentní výhru za tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Vyjádření Domažlic: "Domácí tým přivítal na svém hřišti tachovský mančaft. Benfika v utkání bohužel neproměnila několik šancí, hlavně dvě tyče může naše kluky mrzet, ale takový je fotbal, Benfika nezklamala ba naopak!"




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - M. Buršík [-] (83. T. Lešek [-] ) , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] , J. Teršl [-] , M. Lucák [-] , L. Waldmann [-] , M. Hojda [-] , J. Korelus [-] , A. Vlček [-] (46. P. Kadlec [-] ) , T. Sova [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] , L. Tušl [-] , J. Burda [-] , P. Vyleta [-] (90. T. Landrgott [-] ) , P. Kořínek [-] (67. M. Skopový [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , M. Ruda [-] (84. R. Blatnický [-] ) , L. Bydžovský [-] (83. L. Čížek [-] )

ŽK: 33. A. Vlček , 85. J. Korelus , 86. M. Lucák - 13. J. Burda .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: Petrželka František - BUREŠ Jiří, MAZÁN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.