0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov se proti Holýšovu trápil


Branky


64. M. Lopata , 89. J. Fakan
0

Domácí chtěli protrhnout bezbodovou šňůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holýšov zahodil penaltu

Holýšov zažívá nejhorší vstup do sezóny za poslední léta, kdy po desíti kolech má na svém kontě pouhý jediný bod a na nesestupové příčky ztrácí bodů devět. Hosté z Chotíkova ovšem ani přes jasně daná fakta nechtěli ponechat nic náhodě a na svého víkendového soupeře se poctivě připravovali.

 

I tak to ovšem od prvních minut nebylo ideální. Na zeleném pažitu se odehrával vyrovnaný fotbal, kdy ani jeden z týmů nechtěl udělat zásadní chybu v defenzivě. Zvláště svěřencům trenéra Chotíkova poté chyběl především pohyb a nabídka na útočné polovině hřiště, díky čemuž se hosté nedostávali do svých klasických rychlých kombinačních akcí a své šance měl i Holýšov.

 

Tu největší spálil po půlhodině hry, kdy sudí Koura odpískal po faulu Bejdáka pokutový kop, ovšem svou chybu následně hned dvakrát odčinil, když vystihl střelu i následnou dorážku Valachoviče, což asi nejlépe demonstrovalo holýšovský zmar v posledních týdnech.

Vybojovaná výhra

Očekávaná bouřka v chotíkovské kabině hostující hráče očividně nabudila a druhý poločas přinesl pro oko diváka vcelku atraktivní fotbal. I na domácích hráčích totiž byla vidět jasná snaha protrhnout střeleckou smůlu a okénka v zadních řadách se čím dál tím více otevírala.

První branka přišla až po hodině hry. Matas se protáhl po křídle a naservíroval míč jako na zlatém podnose před prázdnou branku parťákovi Lopatovi, který si míč výtečně zpracoval a poslal za záda bezmocného Horáčka. Vyrovnat mohl střídající Vnouček, ovšem skvělý Bejdák byl opět na svém místě.

Definitivní pojistka pro Chotíkov přišla minutu před koncem, kdy si na křídle pohrál s protivníkem střídající Rozboud a před brankou číhající mladík Fakan uklidil míč neomylně do odkryté sítě.



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Na Holýšov jsme se připravovali důkladně, byl jsem se na něj kouknout minulý týden. Chtěli jsme rozhodnout co nejdříve, ovšem z naší strany chyběla bojovnost a především pohyb. Proti slabším soupeřům nám to prostě nejde."



Sestavy


FK Holýšov
V. Horáček [-] - P. Jeniš [-] , R. Kraus [-] , S. Staněk [-] , J. Valachovič [-] , J. Roztočil [-] (72. J. Vnouček [-] ) , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Míka [-] (77. K. Schleis [-] ) , P. Zajíček [-] , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , M. Matas [-] (86. J. Fakan [-] ) , D. Míka [-] , M. Lopata [-] , P. Kučera [-] , J. Končal [-] (67. K. Rozboud [-] ) , J. Kluska ml. [-]

ŽK: 39. D. Bejdák , 52. M. Matas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Koura Radim - BÍNA Roman, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.