J. Nový 45.
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 15:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

5.0

Benfika rozdílem třídy porazila Žihli


Branky


45. J. Nový - 33. M. Buršík , 45. M. Lucák (p.) , 62. M. Lucák , 87. D. Bezdička
0

Domažlicím se podařilo prolomit střeleckou smůlu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v nastavení

Slavoj se ještě nestihl vzpamatovat z velké lekce od Rokycan a už na něj čekal na domácím plácku další soupeř z vyšší váhové kategorie - domažlická rezerva. Té se sice první kola příliš nevyvedla především vinou mizerné produktivity, nováček ze Žihle ale pro mladý tým z Domažlic znamenal výbornou příležitost vrátit se zpět na vítěznou vlnu.

 

V prvních minutách ovšem hostující celek působil lehce zakřikle a chvilku trvalo, než si benfičtí hráči na povrch, rozměry hřiště a hlavně fotbalovost v podání soupeře zvykli. První zářez na pažbu přišel ve 33. minutě, kdy nebezpečně pálil Bulín, Bratanič chytil a rychlým nákopem poslal dopředu Bezdičku. Domažlická výpomoc si na pravém křídle efektně poradila se svým strážcem a přihrávkou pod sebe vyzvala Martina Buršíka, který se nemýlil. 

 

Velké vzrušení přinesla poslední minuta utkání, ve které se stovka přihlížejících diváků dočkala dvou branek. Nejdříve se z penaltového puntíku po faulu Krofty na kličkujícíhu Bezdičku trefil Milan Lucák, ovšem pouhých deset vteřin po rozehrání se v domažlickém vápně zjevil Jakub Nový a střelou na zadní tyč vykřesal poločasovou jiskru naděje.

Domažlice si vše pohlídaly

Ve druhém poločase ale již naplno začali hosté dominovat. Rychlý přechod do útoku a neustálé náběhy činily domácí obraně velké problémy a nebýt několika kvalitních zákroků gólmana Bláhy, mohl se opakovat osmigólový scenář z Rokycan.

 

Po hodině hry vystihlo útočné duo Bezdička - Lucák, které tomuto utkání opanovalo, nepřesnou malou domů a druhý jmenovaný přidal svůj druhý zásah. V samotném závěru se dočkal i famózně hrající Bezdička, který nepohrdl nabídkou Milana Lucáka a přesnou střelou stanovil konečné skóre 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí domácích: "Bohužel, v této soutěži jsou i týmy, které nás svou kvalitou o několik tříd převyšují, a to byl právě případ Domažlic. Bylo to podobné, jako proti Rokycanům, ale tentokrát to alespoň nebyl takový příděl."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrűcker, trenér hostů: "Nám styl Žihle nesedí a o to víc si cením této výhry. Na malé umělce jsme si se soupeřem poradili velmi dobře, jen mě mrzí zbytečná branka do šatny, která nás lehce znervózněla."



Počet diváků: 110. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KŘÍŽ Lukáš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.