3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V soboji nováčků dominovali fotbalisté Slavkova pod Hostýnem


Branky


0

Do Slavkova pod Hostýnem přijely v prosluněné neděli Louky, které znaly svého soupeře z přípravných duelů. V soboji nováčků nebylo favorita, ale ráz utkání dala rychlá branka domácího Vrubelu. Hosté sice bojovali o srovnání stavu zápasu, ale položila je branka do šatny z kopaček Ponížila. Hosté nakonec odjíždějí do Louk s prázdnou, třetí branku jim přibalil na cestu v poslední minutě střídající Urbánek. Slavkov pod Hostýnem se tak pohybuje stále na špici a na vedoucí Malenovice ztráci pouze jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Z facebooku SK Louky:

V souboji nováčků jsme se utkali se Slavkovem pod Hostýnem. Slavkov zažívá vydařený vstup do soutěže a pohybuje se na předních příčkách tabulky. Zápas byl pikantní i z důvodu, že v týmu domácích působí náš bývalý hráč Zdeněk Sadil. Od začátku zápasu to byl spíše domácí tým, kdo se více tlačil dopředu a stejně jako v minulém zápase proti Lužkovicím jsme brzy prohrávali. V 9. minutě hlavičkoval domácí hráč obloučkem přes Radka Janču a míč skončil v naší síti. Odpovědět mohl Petr Janča, který se výborně uvolnil, udělal kličku obránci a zakončoval na přední tyč. Bohužel trefil pouze boční síť branky. Slavkov dál zůstával nebezpečný a domácí hráči neustále zaměstnávali naši obranu. Na druhé straně chyběl krok Podanému, aby dosáhl na vynikající přímý kop Piskláka. Těsně před poločasem si Caudr řekl o střídání kvůli svalovému problému. Ještě než ho stihl vystřídat Robert Kadlík, tak jsme podruhé inkasovali z naší pravé strany a domácí šli do šaten s vedením 2:0.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili další branku

Ve druhém poločase jsme nenavázali na domácí obrat s Lužkovicemi a Slavkov si své vedení pozorně hlídal. Hrálo se především mezi šestnáctkami a nám se nedařilo dostat se do žádné větší šance. Jediná nebezpečná situace byl dalekonosný pokus Petra Janči, který domácí gólman odvrátil na rohový kop. Čas na srovnání nepříznivého stavu se rychle krátil a v naší hře chyběla větší přímočarost a tah na bránu. V samotném závěru, kdy už bylo jasné, že si domů žádné body neodvezeme, se dostali domácí k nebezpečné standardní situaci. Místo klasické střely na bránu zvolili nacvičený signál, který jim vyšel a navýšili skóre na 3:0, čímž pečetili svůj kvalitní výkon. Domácí Slavkov pod Hostýnem si tak připisuje další tři body a drží se stále v horních patrech tabulky, což je určitě překvapením. Louky si na další body musí počkat do sobotního duelu s rezervou Slavičína.

 

Z webu SK Louky:

 

Od začátku zápasu to byl spíše domácí tým, kdo se více tlačil dopředu a stejně jako v minulém zápase proti Lužkovicím jsme brzy prohrávali. V 9. minutě hlavičkoval domácí hráč obloučkem přes Radka Janču a míč skončil v naší síti. Odpovědět mohl Petr Janča, který se výborně uvolnil, udělal kličku obránci a zakončoval na přední tyč. Bohužel trefil pouze boční síť branky. Slavkov dál zůstával nebezpečný a domácí hráči neustále zaměstnávali naši obranu. Na druhé straně chyběl krok Podanému, aby dosáhl na vynikající přímý kop Piskláka. Těsně před poločasem si Caudr řekl o střídání kvůli svalovému problému. Ještě než ho stihl vystřídat Robert Kadlík, tak jsme podruhé inkasovali z naší pravé strany a domácí šli do šaten s vedením 2:0.

Ve druhém poločase jsme nenavázali na domácí obrat s Lužkovicemi a Slavkov si své vedení pozorně hlídal. Hrálo se především mezi šestnáctkami a nám se nedařilo dostat se do žádné větší šance. Jediná nebezpečná situace byl dalekonosný pokus Petra Janči, který domácí gólman odvrátil na rohový kop. Čas na srovnání nepříznivého stavu se rychle krátil a v naší hře chyběla větší přímočarost a tah na bránu. V samotném závěru, kdy už bylo jasné, že si domů žádné body neodvezeme, se dostali domácí k nebezpečné standardní situaci. Místo klasické střely na bránu zvolili nacvičený signál, který jim vyšel a navýšili skóre na 3:0, čímž pečetili svůj kvalitní výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
facebook Slavkova:

SK Louky
web SK Louky: Utkání se nám příliš nevydařilo a odjíždíme s prázdnou. V příštím kole hrajeme na domácím hřišti proti béčku Slavičína.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - J. Krajcar [-] , R. Ponížil [-] (85. D. Mrázek [-] ) , R. Pálka [-] , P. Krajcar [-] , V. Vrubel [-] (55. F. Kostov [-] ) , J. Barot [-] , R. Sadil [-] , Z. Sadil [-] (70. M. Urbánek [-] ) , P. Šimčík [-] (79. L. Urbánek [-] ) , J. Pavlica [-]

SK Louky
R. Janča [-] - T. Caudr [-] (42. R. Kadlík [-] ) , O. Pisklák [-] , R. Mikač [-] , P. Kuchárek [-] - M. Pavelka [-] (64. J. Laciga [-] ) , J. Kovařík [-] (75. O. Sadil [-] ) , A. Podaný [-] , T. Malota [-] - P. Janča [-] , T. Burša [-] -

ŽK: 76. R. Pálka , 82. R. Sadil - 27. T. Caudr , 33. P. Kuchárek .
Hráči zápasu: L. Neradil , J. Pavlica , R. Ponížil - A. Podaný .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - KOLÁŘ Jan, URBAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku